Хасково

Скъсаха един от кандидат-директорите на теста, шестима – на интервю

КонкурсКандидатът за директор на ОУ „Христо Ботев“ в димитровградското с. Крепост Димитър Стоев е бил скъсан на вчерашния тест в конкурса, съобщиха за Haskovo.info от РИО-Хасково.

КонкурсТака до днешното интервю бяха допуснати шестима кандидати за директори за общо 4 общински училища. Това са: Росица Чолакова, Иванка Митева, Атанаска Петкова, Милена Михайлова, Тонка Ченгелова и Гинчо Георгиев.

Допуснатата до конкурса Христинка Димитрова не се яви на вчерашния тест. Така се провали и конкурса за директор на ОУ „Христо Ботев“ в харманлийското с. Бисер.

Сега за всяко от останалите училища има кандидати за директори: ОУ „Христо Ботев“ в димитровградското с. Крепост, ОУ „Христо Ботев“ в хасковското с. Войводово и хасковските ОУ „Св. Иван Рилски“ и СОУ „Васил Левски“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.07.2014 13:48 13:48

Колко много тъпота има в олигофренската усмивка на Милена Михайлова !

ОУ Пейо Яворов
ОУ Пейо Яворов
09.07.2014 15:21 15:21

Я другарката Петкова по руски език! Още си е готина!

yeeee
yeeee
09.07.2014 15:31 15:31

😀 omriyaw e dano da ostanehsbez rabota

Back to top button