Хасково

Оставиха в ареста Петър Петков за убийството на маджаровеца Назми

Мярка56-годишният хасковлия Петър Петков бе оставен в ареста по обвинение за опит за убийство на 57-годишния Назми Шериф от Маджарово.

Както Haskovo.info писа скандалът между двамата за имот избухна в неделя. Тогава Петков простреля в главата Назми в Маджарово, а по-късно бе заловен пред дома си в Хасково. Тази сутрин Назми Шериф издъхна в пловдивска болница.

Обвинението към Петков все още е за опит за убийство, но от прокуратурата обясниха, че то предстои да бъде преквалифицирано в убийство.

Все още не е открит пистолетът, с който е стреляно по Назми.

В хода на днешното заседание стана ясно, че Петков е осъждан три пъти за хулиганство. При претърсването на дома му са иззети 152 патрона – 22 калибър, 5 ловни – 16 кал, въздушна пушка с оптика преправена с муфа, затвор и изхвъргач за патрони 22 калибър.

Мярката задържане под стража бе наложена от съда заради многобройните доказателства, че Петков е стрелецът, опасността той да извърши друго престъпление, обществения интерес и заради интереса на самия обвиняем, за да се избегне отмъщение от страна на близките на жертвата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
1,2у3е
1,2у3е
09.07.2014 17:18 17:18

агресивен и лош човек е този. как все на него някой му е крив

IVAN
IVAN
09.07.2014 19:44 19:44

BRAT PAK SPI6 BRE

GRAJDANIN
GRAJDANIN
09.07.2014 19:46 19:46

6I6E MNOGO TI SPINKAT HORATA BRE

Back to top button