Хасково

Хасковски консорциум и обединение от Стара Загора искат ремонта на стадиона

ОфертиХасковски консорциум и обединение от Стара Загора са подали оферти за участие в обществената поръчка, обявена от община Хасково за ремонт на стадиона.

Това стана ясно при днешното отваряне на офертите. Кандидатите са: ДЗЗД „Консорциум Спортно строителство стадион „Хасково“ в което влизат „Аква – 3“ ООД и „ЕМ ВИ – трейдинг“ ЕООД и Обединение „Стадион Хасково“ – Стара Загора с фирми „ПИ ЕС АЙ“ АД – Стара Загора и „Трейс – Бургас“ ЕАД.

Както Haskovo.info писа ремонтът трябва да бъде завършен за 60 календарни дни, считано от датата на сключване на договора с максимална стойност 998 892 лева без ДДС.

Предвижда се ремонт на административната сграда, сградата под козирката, външните тоалетни, разположени непосредствено до часовниковата кула, игрището, трибуните, входовете и оградата.

ОфертиРемонтът на официалния терен с размери 109 на 68 м включва изпълнение на дренаж, коренова зона с подравняване и уплътняване, изпълнение на поливна система с помпена станция, доставка и полагане на спортен чим, торене. Предвижда се ремонт на два помощни тренировъчни терена с размери 70 на 45 м и 110 на 55 м, включващ пръскане с тотален хербицид, доставка на селектиран пясък по стандарт, доставка на многокомпонентна тревна смеска за спортни терени, фрезоване с фреза с обратно ротационно движение, обратен насип с пясък, подравняване с лазерен грейдер на коренова зона, затревяване с тракторна сеялка и торене. Ще има и резервоар с вместимост 70 кубика за поливната инсталация. Предвижда се доставка и монтаж на пожарен хидрант 70/80 ф90.

Теренът, разположен зад сградата с козирката ще се оформи като ВИП паркинг, като се огради с метална ограда от двете страни, за да няма достъп на зрители. Ще се оформят два нови входа за зрители от двете страни на ВИП паркинга и ще се постави бариера.

Предстои отваряне и на ценовите оферти на кандидатите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
vse pove4e haskovski fenove!!!
vse pove4e haskovski fenove!!!
10.07.2014 13:29 13:29

ne zabravjaite da slogite i osvetlenie na stadiona,za da se provegdat sreshti i po tamno?!!samo haskovooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

даса
даса
11.07.2014 1:19 1:19

Осветлението би ускъпило много ремонта. Ако не се лъжа, на стадиона в момента няма дори пилони, които да носят осветителните тела. Ако трябва да се правят и пилони, поне 4, и допълнително осветителни тела да се закупуват, то сумата може и да достигне поне 500 000.

даса
даса
11.07.2014 1:21 1:21

Но ако Хасково успее да се задържи в А група, то за следващия сезон осветление си струва да се направи.

Анонимен
Анонимен
14.07.2014 21:31 21:31

Абе хора поинтерисувайтесе стадион Верея наскоро сложиха ново оветление и те нямаха пилони и им излезна с д.д.с. 75 000 хил. лв..за цялостното слагане на тази екстра.И кмета Иванов е обещал в ефир пред Дарик че ще бъде монтирано осветление и упоменава и сумата.Намерете го и го гледайте интервюто на кмета Иванов от 04 06 2014 год.

Анонимен
Анонимен
14.07.2014 22:01 22:01

При положение че не сели направи цялостна подмяна тревното покритие цялостно както трябва,несели сложат още 5000 хил, седалки и несе ли монтира осветление а то е към 75000,80000 хил. лв. с д.д.с. знайте че милиона с д,д,с. четиристотин хил. ще е здрава лапаница и голям комат от баницата и някой здраво ще се облажи.Дано дане е така както го казвам и стадион Хасково да е перфектен за много гонини напред.

Back to top button