Хасково

15 вече минаха през центъра за кариерно развитие на палатата

Палата15 лица вече са потърсили съдействие в Центъра за кариерно развитие към Хасковската търговско-промишлена палата (ХТПП) с председател Янчо Янев.

ПалатаТова стана ясно на пресконференция днес. Центърът е отворил врати през юни и ще консултира гражданите безплатно до края на годината.

Инициативата е по проект на Българската търговско-промишлена палата (БТПП). Целта е превенция и ограничаване на проявите на сивата икономика чрез различни форми на въздействие върху пазара на труда. Центрове са създадени във всички градове, в които функционират БТПП и 28-те Регионални търговско-промишлени палати.

В хасковския център се предлагат възможности за кариерно ориентиране и израстване, както и за професионална реализация на заетите лица. Тук ежедневно се проучват наличните свободни позиции, обявни от фирмите, консултират се заетите лица, които търсят възможности за кариерно израстване, съдействат им при подготовката на CV, мотивационно писмо, поведение при интервю, дрескод и др.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
pol
pol
10.07.2014 15:06 15:06

Къде се намира тази хтпп

Сиси
Сиси
10.07.2014 17:31 17:31

ул. Цар Освободител № 4
тел.: (038) 66 11 12
тел./факс: (038) 66 55 02
E-mail: hcci@bcci.bg
haskovocci@gmail.com

Back to top button