Хасково

Хасковски социалисти искат Стойнев за председател на БСП

Драгомир СтойневПартийната организация на БСП, кв. „Съединение“ в Хасково номинира министъра на икономиката, енергетиката и туризма за председател на НС на БСП. Те изпратиха и нарочно писмо до ръководството на партията.

Ето и пълният текст на писмото:

ДО
НС на БСП
ИБ на НС на БСП

Уважаеми другари и другарки,
На 27 юли 2014 г. предстои избор на нов председател на Националния съвет на БСП, който да продължи модернизацията на партията, следвайки европейската лява политика и отстоявайки демократичните и социални ценности.
С настоящото писмо ОПО на БСП, квартал „Съединение“ от общинската ПО на гр. Хасково номинира г-н Драгомир Стойнев за председател на Българската социалистическа партия.
Изразяваме подкрепа за неговата кандидатура и увереност, че г-н Стойнев е достоен да обедини социалистите в страната, да защитава националните интереси на държавата и да провежда политика на решителни икономически реформи.
Изборът ни да подкрепим г-н Стойнев се дължи на неговите забележителни резултати в областта на социалната политика, икономиката и енергетиката, способността му да взима трудни решения, да формира и отстоява политика на солидарност и национална отговорност.
Вярваме, че г-н Стойнев е достоен български политик, който вдъхновява със своята активност, всеотдайност и борбен дух. Той е успешен министър на икономиката и енергетиката, пряко ангажиран с реализирането на управленските приоритети на левицата.
Г-н Стойнев инициира реформи в системата на енергетиката, довели до увеличаване на износа на електричество, повишаване на цената на въглищата и стабилизиране и връщане към нормален работен процес на комплекса „Мини Марица Изток”. Г-н Драгомир Стойнев е и един от авторите на проекта за създаване на Българска банка за развитие, с цел да насърчава бизнеса и да създава благоприятна среда за нови и развитието на съществуващите малки и средни предприятия. Г-н Стойнев е носител на идеята за прозрачно, ефективно и високо професионално управление.
Желаем му успех и сме горди, че г-н Драгомир Стойнев бе избран за народен представител от 29-ти избирателен район Хасково.

ОПО на БСП
Гр. Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button