Регион

5 деца пострадаха в катастрофи, едното с опасност за живота

Илюстрация5 деца пострадаха при катастрофи през уикенда, съобщават от полицията.

Непълнолетен и неправоспособен младеж е с опасност за живота след катастрофа. 16-годишното момче от село Долно Големанци подкарал в село Големанци АТВ без регистрационна табела и без защитна каска. Поради движение с несъобразена с релефа на пътя скорост, водачът е загубил контрол и се е преобърнал странично на пътя. От удара е с фрактура на лява слепоочна кост и натъртване на мозъка. Настанен в МБАЛ „Хасково“.

Без опасност за живота е 11-годишен пътник на мотопед след пътен инцидент. Произшествието е станало вчера в 17 часа в село Клокотница. 13-годишно неправоспособно хасковлийче подкарало мотопед Балкан без регистрационна табела и качил приятелчето си отзад. Поради движение с несъобразена скорост на ляв завой е загубил управлението и двамата са паднали на земята. От удара, по-малкият е с фрактура на раменна област на лява ръка.

На 12 юли в 13,30 часа в посока в село Малево за село Манастир е станало ПТП с участието на мотоциклет Ибен, управляван от неправоспособния и непълнолетен 14-годишен хасковлия. Отзад на мотопеда се е возила 15-годишна негова съгражданка. Поради движение с несъобразена скорост с релефа на пътя, водачът е напуснал платното и се е ударил в бетонен стълб. От удара, момчето е с охлузни наранявания по главата и тялото, освободен за домашно лечение, а девойката е с травма на главата „субдорален хематом“, комоцио, разкъсно контузни рани по глава и тялото. Настанена в неврохирургия на МБАЛ „Хасково“, без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.07.2014 20:43 20:43

В Украйна се стреля че няма толкова жертви еей,
е*ати разпасаната работа…

Back to top button