Регион

Пловдивчанин се разби с „Хонда“ край Стойково пред погледа на англичанка

Катастрофа32-годишният пловдивчанин Христо Георгиев катастрофира днес около 14 часа на Е-80 след хасковското с. Стойково.

Хондата е излетяла от пътя, отсякла е няколко крайпътни дървета и е спряла в канавката. За да извади шофьора пристигна екип на пожарната, който сряза вратата на смачканата кола.

Пострадалият бе откаран в Спешно отделение на МБАЛ „Хасково“ в съзнание. Пациентът бе вкаран на скенер и рентген за да се види дали има счупвания.

В района на катастрофата пък закъса международен автобус, който спря заради инцидента и повече не можа да потегли.

Свидетелка на инцидента стана 28-годишната англичанка Джесика Уинтсби, която карала колелото си когато станала катастрофата. Тя сподели за Haskovo.info, че видяла как шофьора изгубил управление над автомобила и излетял в канавката. Уинтсби е на околосветско пътешествие. Тръгнала е от Лондон на 1 юни, където трябва да се върне обратно през август 2015-а. Джесика бе разпитана от дознател, защото е единствен свидетел на инцидента.

 Катастрофа  Катастрофа
 Катастрофа  Катастрофа
 Катастрофа  Катастрофа

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЕДИН
ЕДИН
15.07.2014 20:15 20:15

Като се е качил на ХОНДА каточели е хванал господа за ХУЯ,докога тая простотия бе мама ви копелдаци?Ами ако беше нацелил някоя друга колица тогава какво…?
Сега като се оправи от тия дървета да му начукват чепове в гъзъ за акъл…

veska
veska
15.07.2014 20:37 20:37

i az vidqh kak vadqt mom4eto ot kolata dori mu pomognahme ,prosto tozi 4ovek e roden s golqm kysmet .Blagodarq na Bog ,4e mom4eto e zivo!

Back to top button