Хасково

Писмо бави плащанията за ремонта на хасковския център

Протест, архивПисмо до управляващия орган на европрограмата, по която се финансира ремонта на центъра в Хасково бави плащанията на вече свършената работа, стана ясно на пресконференция на кмета Георги Иванов.

Писмото е във връзка с отсечените чинари по алеята между кметството и областна администрация. След сечта имаше протести на природозащитници и граждани.

Последвала е проверка от управляващия орган, която обаче не е установила нарушения. Въпреки това обаче се очакват забавяния в превеждането на парите за вече изработеното. Така от общината ще трябват да намерят допълнително средства за да плащат на фирмата до приключването на проекта.

Въпреки всичко в края се очаква парите да бъдат възстановени на общината.

Haskovo.info припомня, че реконструкцията на центъра се извършва за 3 830 047 лв. Работата трябва да приключи до началото на 2015-а.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
yadosan haskovliya
yadosan haskovliya
16.07.2014 17:05 17:05

NEKOI JURNALIST NA TOZI ILI DRUG SAIT DA PROVERI KYDE OTIDE DYRVESINATA NA TEZI 4INARI I ZA6TO GI OTRYAZAHA KATO SE RAZBRA 4E MOGAT DA JIVEYAT DO 2000 GODINI? OSVEN TOVA VSI4KI POMNYAT KOLKO OZELENEN BE6E RAIONA OKOLO 4INARITE-PLO6TA E NAMALENA PONE NAPOLOVINA AKO NE I EDNA TRETA OT PREDI. ZA6TO SA TEZI LYJI -ZARADI EDNI 3,83 MLN LI-S KOE 6ET SE ZAPOMNI T NAR GRADONA4ALNIK- BABA YAGA, BUHALA I PAMETNIKA NA ZAVISTTA-ZAVIJDAT MU 4E STROI-O BOJE! NAPRAVETE PAMETNIK NA AL4NOSTA A ZA MODEL ZNAETE KOI DA IZPOLZVATE NALI?

Николов
Николов
17.07.2014 8:43 8:43

Здравей ядосан съгражданино. Освен паметник на алчността, би трябвало кмета да построи и паметник на неграмотността, паметник на глупостта(с тях ще увековечи хората гласували за него). Само не пипайте Баба Яга-кмета явно от дете е влюбен в нея, а както се оказва и като пораснал. Не е лошо човека да си гледа любимата на влизане и излизане от кметството. Явно тя го вдъхновява!!!

Back to top button