Регион

Спипаха 21 200 контрабандни цигари и тютюн на границата

Контрабанда21 200 къса безакцизни цигари и 6 кг. тютюн за пушене задържаха при съвместна проверка митнически и гранични служители от ГКПП „Капитан Андреево“ при три случая, съобщават от Агенция „Митници“.

КонтрабандаПри проверка на автобус, пътуващ от Турция за България, в личния багаж на двама от пътниците митническите служители  са открили общо 830 кутии цигари, всички без акцизен бандерол. 400 броя кутии са с марката „MM slims classic“, а другите 430 броя кутии цигари са с марката „Oscar super slims“.

При друг случай, в лек автомобил с българска регистрация, митническите служители открили нелегални цигари и тютюн за пушене. Въпреки че шофьорът и двете му спътнички декларирали скромно количество цигари, колата е отклонена от граничните служители за щателна митническа проверка, при която са открити в резервоара на автомобила, който се е движил на газ, 230 кутии цигари от 5 различни марки и 6 кг. нарязан тютюн за пушене.

По случаите са образувани три бързи производства от разследващ митнически инспектор при Митница „Свиленград“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button