Спорт

БФС разреши на „Хасково“ да играе мачовете си на Ямача

ИлюстрацияСпортно-техническата комисия при БФС даде лиценз на хасковския стадион да приема срещи от есенния полусезон на първенството на „А“ група.

Решението е взето от комисията предвид представените документи и изпълнени лицензионни условия.

Лиценз взе и стадион „Бончук“ в Дупница, където играе срещите си и другият новак в „А“ група – „Марек 2010“.

По-рано през деня кметът на Хасково Георги Иванов прогнозира на пресконференция, че стадионът ще вземе лиценз, защото всички изисквания по него са изпълнени. Той заяви, че там предстои да бъдат монтирани още 5000 седалки, освен досегашните близо 3500. Чака се допълнително финансиране за дренаж на тревното покритие, което на определен етап ще покрие и пистата. Градоначалникът заяви, че тренировъчно игрище ще бъде това в кв. „Болярово“.

Георги Иванов посочи, че билети за съботната среща срещу шампиона „Лудогорец“ ще се продават в деня на мача на 8 места около стадиона. Билетите за „А“ сектор, под козирката, ще са 10 лв., а всички останали – по 6 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.07.2014 16:50 16:50

кога разреши

Лиценз
Лиценз
16.07.2014 17:24 17:24

Какво стана с обещанията за ремонт на тренировъчните игрища на Ямача-там където е и истинското място за тренировъчна база?Нали беше част от“конк*рса“ за ремонт…А това за Болярово е истинска щуротия.

koko
koko
16.07.2014 17:36 17:36

OOOOO
Страхотно

Хайде сега дайде по 10 лв. за А сектор….кое му е А бе… при диваците дето врякат ли???

И 6 лв. за всичко друго….много сте алчни от първият мач……

Но да….Ще видите и ще усетите какво 1:7 като мангалите – бразилци

хахахахахахахахахахахахаахахахахахаххаа

davi
davi
16.07.2014 18:33 18:33

mangali brazilcite ama drug pat….
nai dobri bqha te no kato se razrushi sastava im bez neymar i silva ti ko chakash

mnogo fenove na haskovoooo!!!!
mnogo fenove na haskovoooo!!!!
16.07.2014 20:13 20:13

ei haskovlii,savzemete se,opomnete se?!!!!!stiga ve4e ste pluli po otbora na haskovo,otbora na nashijat grad,vaobshte ako se smjatate za gragdani na tozi grad?!!!neka vsi4ki se obedinim i podkrepim otbora na nashijat hubav stadion na jama4a-d.kanev?!!!!neka da go napalnim ne samo za ma4a sas shampiona-ludogorec,a i za vsi4kite ni domakinstva tuk na jama4a?!!!!!haskovo njama kakvo da gubi ot ma4a s ludogorec,samo moge da spe4eli?!!!!mom4etata zaslugiha i zaslugavat mnogo silna podkrepa nezavisimo s koi igrajat v a-grupa?!!!!haskovlii,otbora pishe svojata istorija-otbora e v a-grupa sled pove4e ot 20godini i to s 99 procenta nashi haskovski talantlivi mom4eta?!!!!neka gi podkrepim vsi4ki i im vdahnem k*rag za a-grupa?!!!!!vsi4ki haskovlii na stadiona!!!!!napred haskovo v a-grupa,uspeh mom4eta,vie mogete,ma4kaite!!!!!samo haskovoooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

радетел
радетел
17.07.2014 9:24 9:24

скъпи приятели нека всеки от нас ,който има възможности да дойде на стадиона за първия мач на хасково..нека вдъхнем к*раж на тези момчета.призивът не е популистки..просто ми се иска да видя онзи пълен стадион от мача с цска навремето..когато данчо кичеков и латинов..влудиха публиката (е..съдията си свърши работата де )…да бъдем там..

Back to top button