Регион

Три побоя, избити зъби и намушкани с нож в региона

Полиция, архивЗа три побоя от вчера съобщават от полицията.

Около 19.50 ч. на димитровградската ул. „Емилиян Станев“ неизвестен извършител е нанесъл побой на 41-годишен жител на града. Вследствие на нанесения побой на потърпевшия са избити 3 зъба отпред и му е причинена средна телесна повреда. Образувано е досъдебно производство. Работата по установяване на извършителя продължава.

В 18.35 ч. в РУП-Димитровград е получено съобщение от тел. 112 за възникнал побой в с. Странско между сезонни работници от Сливенски регион. Вследствие на възникналия скандал 37-годишен мъж, познат на органите на реда, с нож е нанесъл порезна рана в лява илиячна област и причинил лека телесна повреда на 29-годишен мъж.

След преглед в ЦСНМП-Димитровград раната е обработена и лицето е освободено за домашно лечение. За изясняване на случая в РУП-Димитровград освен извършителят са задържани и двама мъже на 20 и 30 г.

Около 10 ч. на харманлийския бул. „България“ възниква скандал между двама мъже на 37 и 43 г. от града. След размяна на обиди помежду им, 37-годишният изважда от автомобила си нож-кама, подгонва другия мъж и му нанася прободна рана в лявата част на таза.

Със собствен транспорт потърпевшият отива до ЦСМП-Хасково, където са му направени четири шева и е освободен за домашно лечение. Участниците в скандала са доведени в РУП-Харманли и е уведомен дежурен прокурор при РП-Харманли. Образувана е полицейска преписка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button