Регион

26-годишна мотористка се преби във Форд

Полиция, архивОколо 23 часа снощи на свиленградското кръстовище на улиците „Васил Левски“ и „Сан Стефано“ е станала катастрофа между мотоциклет „Априля“ и „Форд Транзит“, съобщават от полицията.

26-годишната водачка на мотоциклета не спазва пътен знак В2, вследствие на което се удря в движещия се по път с предимство „Форд“, управляван от 24-годишен жител на с. Левка.

От удара водачката на мотоциклета е с комоцио, счупена долна челюст, охлузни рани по главата и дясната ръка, а 35-годишен пътник отзад е с разкъсна рана на лява ръка, ляво и дясно коляно, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

За времето от 12 юни до 10 юли от бивша ремонтна база в Западна индустриална зона – Димитровград са отнети производствени изделия и части от металообработващи машини, стругове, фрези, бормашина и други консумативи. Образувано е досъдебно производство. Работата по установяване на извършителите продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button