Спорт

Георги Куманов става президент на „Хасково“

Футбол, архив

Георги Куманов (вляво)

Футболната легенда Георги Куманов ще е новият президент на „Хасково 2009“, съобщиха за Haskovo.info от клуба.

Той ще замени на поста временно изпълняващият длъжността Атанас Димитров, който е и секретар на община Хасково. Кандидатурата за Куманов идва от футболните среди. Димитров пък ще остане в Управителния съвет на клуба.

Куманов е бивш полузащитник на „Хасково“ и негов изпълнителен директор през 2006 г.

Утре се очаква да бъде приета новата структура на Управителния съвет.

След историческия успех над шампиона „Лудогорец“ с 1:0 настроението в отбора е приповдигнато и играчите се готвят за предстоящата визита на „Марек“ в Дупница.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.07.2014 19:01 19:01

Ами вземите и Емо магарето да са тандем ,който нищо не разбира и сасипа Хасково чак до зоните. Абе усещам че с трици маймуни ще се ловя ами да се оправи стадиона тревното пкритие и още пет хиляди седалки и обещаното освтление от босо кмета пък ще видим какво ще стане.Всичко става с пари или иначе казано много пари!

vse pove4e fenove na haskovo!!
vse pove4e fenove na haskovo!!
22.07.2014 12:46 12:46

goro kumanov beshe edin ot nai-dobrite igra4i na haskovo v blizkoto minalo,taka,4e toi e legenda na pfk haskovo i napalno zaslugava da e prezident na nashijat otbor!!!!!dokolkoto za remonta na stadiona javno ne znaete,4e prez pauzata na polusezona shte se smenja napalno trevnoto pokritie,a oshte ot sega postepenno shte se montirat i nad 5000 sedalki!!!!!nishto ne moge da stane ei-taka izvednag?!!haskovo ne razpolaga s ogromen budget kato naprimer tozi na ludogorec,a i ne samo,no postepenno se vigda,4e neshtata se polu4avat i stavat?!!!za osvetlenieto ne moge da se kage koga sas sigurnost shte se postavi,zashtoto tova e nai-skapoto neshto,no i tova v blizko badeshte shte se napravi i togava haskovo shte priema ma4ove na nacionalnijat otbor-mladegi,tova e sigurno!!!!!to4no zaradi tova neka pove4e biznesmeni ,firmi i sponsori ot grada i obshtinata da pomognat na otbora finansovo,zashtoto se vigda ,4e ima smisal da se investira v tezi nashi mladi talantlivi mom4eta,da se pomogne na nashijat pfk haskovo kato cjalo?!!!!neka da pomognem vsi4ki ,koito obi4ame haskovo i otbora ni shte se otblagodari,kakto go napravi s vlizaneto v a-grupa,kakto go napravi s oshte 1-ja si ma4 v a-grupa sreshtu ne koi da e,a sreshtu nai-dobrijat i 3-kraten shampion na balgarija haskovlii?!!!!!da ,vsi4ko stava s pari i mnogo pari, no kolkoto pove4e se pomogne finansovo na otbora,tolkova po-dobre?!!!haskovlii,imaite tarpenie,neshtata postepenno shte stavat v polza na pfk haskovo,vagnoto e nie haskovlii kato cjalo da sme obedineni i podkrepjame otbora i rakovodstvoto?!!!!!kogato sme mnogo i obedineni,togava vigdate ,4e neshtata se polu4avat-primer/bjahme nad 10000 na ma4a s as shampiona ludogorec i dadohme dopalnitelen has i samo4uvstvie na mom4etata i stana tazi gramka pobeda?!!!!shte ima oshte pobedi badete sigurni v tova,samo trjabva da sme edinni,da podkrepjame otbora i da pomagame koi,kolkoto moge finansovo na cluba?!!!!togava shte vidite kak shte se govori sprjamo haskovo -ne s nasmeshka,ne da ni imat kato absolutni autsaideri,a s respekt i uvagenie?!!!!haide haskovo,pogelavame vi kasmet i uspeh za gostuvaneto na marek -dupnica v sabota!!!!!dokagete na marec,4e ste po-dobri ot tjah,nezavisimo,4e te vljazoha v a-grupa 1-vi!!!!!!ma4kaite haskovo,vie mogete,nie mnogoto fenove na haskovo vi vjarvame-napred!!!!!samo haskovoooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!

A dano ama nadali
A dano ama nadali
22.07.2014 16:52 16:52

Освен на националния – младежи може и да кандидатстваме за домкинство на световно с Турция, нали ?!?!

То бива оптимизъм, но тука отиваме към болния Барековски синдром…

Анонимен
Анонимен
22.07.2014 19:15 19:15

Измамници ГОЛЕМИ!!! Хасково влезна в елита и веднага всички се напънаха за ръководни постове! В клуба започнаха скандалите вече.Тези БАНДИТИ ще съсият отбора за нула време. Всеки се напъва да хване кокала и да подлее вода на другия. Не ги интересува отбора а само да са в управата. За трепане сте!!!

mnogo i istinski fenove na has
mnogo i istinski fenove na has
22.07.2014 21:24 21:24

kade gi vidjahte tezi intrigi be,samo tarsite pod vola tele?!!!!!stiga ve4e s tozi negativizam,ne vi li omrazna ve4e,stiga s tazi omraza,intrigite gi izmisljate vie deto gi pishite pod statiite za haskovo!!!!!tova vsi4ko sa vashi izmislici i fantazii-nikoi ne se e natiskal za rakovodni postove?!!!tozi koito zaslugava,toi shte bade na rakovoden post v cluba?!!!!! v cluba njama nikakvi skandali,njama nikakvi banditi,banditite sa otstrani,tezi ,koito ne spirat da plujat i da se podigravat s cluba i otbora?!!!tova sas sigurnost ne sa fenove na haskovo ,a i javno ne sa haskovlii-,,dobrogelateli,,??!!!kogato ne ste v otbora i ne pomagate na otbora,pone ne izmisljaite gluposti i ne pre4ete na otbora na haskovo-nashijat otbor pfk haskovo-otbora na nashijat grad!!!!!

Back to top button