Хасково

Домашен арест за доктор на боксовите национали по аферата за 106 кила хероин

Мярка

Николай Тодоров

Мярка за неотклонение домашен арест получи Николай Тодоров от Хасковския окръжен съд.

Тодоров е един от тримата задържани в операцията на ДАНС, при която бяха хванати рекордните 106 килограма хероин в ТИР на ГКПП „Капитан Андреево“.

Другите двама – шофьорът Надо Надов и Георги Спасов бяха оставени в ареста с постоянна мярка за задържане под стража.

Защитата на Тодоров представи 2 епикризи, че обвиняемият страда от епилепсия. Пред съда той заяви, че няма нищо общо със случая и че по образование е лекар и е доктор на националния отбор по бокс.

Според изнесената информация от ДАНС става въпрос за канал за трафик на големи количества наркотични вещества (основно хероин) през Турция и България към страни от Западна Европа. В хода на операцията са използвани специални разузнавателни средства. При извършената проверка е установен специален тайник в ремаркето на камиона.

След края на съдебното заседание от прокуратурата заявиха, че ще протестират пред Пловдивския апелативен съд по-леката мярка за Николай Тодоров.

Мярка   Мярка

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
67543
67543
27.07.2014 18:28 18:28

Решението изглежда справедливо.

Back to top button