Хасково

Златева пое Дървото до завръщането на Батимов

Мариела ЗлатеваМариела Златева е назначена от Министерството на образованието и науката (МОН) за директор на хасковската ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“ на 28 юли, съобщиха за Haskovo.info от Регионалния инспекторат по образованието (РИО).

Ексшефката на РИО е получила заповедта си да замества титуляра Александър Батимов до неговото завръщане на директорския пост след болничен, който изтича на 18 август.

До тук се стигна, тъй като Батимов е в болничен повече от месец. До 30 дни директорът сам определя своя заместник, но след това такъв се назначава от работодателя – МОН.

Батимов вече е навършил годините за пенсия, но може да бъде пенсиониран само ако желае, обясниха от РИО. От там посочиха, че след завръщането на Батимов договорът на Златева като заместник се прекратява автоматично.

Както Haskovo.info писа на 22 юли Златева бе освободена като директор на РИО и за заместник на титуляра Иван Панайотов, който е в болничен до 8 август бе назначен Иван Ванчев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

39 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ели
Ели
31.07.2014 10:48 10:48

Изпреварихте с топ-новината Хасково нет, браво! 🙂

жалко
жалко
01.08.2014 18:55 18:55

Всички вие писачи и драскачи явно имате голям отпуск та оттделяте толкова „ценно време“ за да обсъждате проблеми които не са ваша работа. Ако със същата „компетентност“ учите и децата ни по-добре напуснете вие образованието а не да давате акъл на другите! Язък ни на децата!!! После имало вицове за учителите- вие сами си ги произвеждате. Много долно низко просташко.Жалко за вас-само това ще кажа!!!

ужас
ужас
01.08.2014 19:27 19:27

Лелеееееееее каква е тази злобна жена на снимката.Какви са тези деколтета, Така ли се работи в училище.Тази жена е за кабаре.

запозната
запозната
01.08.2014 21:19 21:19

тя Валя от Механото е тъпа клюкарка, неврастеничка която излиза през работно време да прави свирки.

Отвратителни писания
Отвратителни писания
02.08.2014 10:20 10:20

Отвратителни писания. Злобата и простотията в комбинация са без аналог. Когато извират неограничено от изказвания на „учители“, спасение няма. Всъщност има. Злокачественото образование се изрязва, за да се опази жив целия организъм. Оздравяването е болезнено, но е полезно, защото е надежда, както за настоящето, така и за бъдещето. Не трябва да се отлага до безкрайност, защото резултатите показват, че пораженията са трайни и както се вижда, твърде разрушителни и наистина много опасни. Всички имаме деца, нали.

гадно!
гадно!
02.08.2014 15:09 15:09

Като гледам гнусните коментари си мисля как ли се чувства тоя,дето се е постарал да оплюе някого,чул го само по име.Сигурно сяда с апетит да се нахрани,гледа децата си в очите и знае,че ги възпитава той преди всичко,а не учителите.Не познавам лично Златева,но сигурно идва ред на съседите й след приятелки и роднини.

уууууяяяяя
уууууяяяяя
02.08.2014 15:17 15:17

ей духачи – защо не видите себе си ама плюете приятелките и братовчедките на Златева – от злоба ли? Защото вие не сте на тяхно място ли? Простаци такива – не стига чеви направи хораЗлатема ами и иматесмелостта да яплюете – не ви лие срам! Правете и вие свирки, ама не можете защото ви е мръсна устата и даже и за свирка не ставате – миришете на леш! Некадърници такива!!!

Wgdi
Wgdi
03.08.2014 22:30 22:30

Как може изибщо да съществува някой, който да защитава тази злобна и некъдърна жена Златева. Тя и жена не е – тя е като смъртта в човешки облик! Нямаш ли съвест и достойнство бе Златева! Града пропищя от простотиите ти, от кадруването ти, от некадърните ти приятелки начело с Наска и Донка! Какво драпаш от години за шефски пост! Какво работеше по кафетата в последните месеци! Оправяше клюките с не само в училищата, но и в града с Наска и Станчева! Самозабрави се ти и твоите другарки! Една по една ще ви изрита системата! Защото сте некъдърни, злобни и отвратителни! Не нашите усти са мръсни а вашите души са черни! И сте прави – всичко се връща! Не се питайте откъде ви идва – най вероятно от мъката на хората дето им взехте хляба, здравето и достойнството! И вас ви чака същото!!!!!!!!!!

Бе Златева
Бе Златева
03.08.2014 22:37 22:37

Златева, Златева – играта ти е ясна още както се върна преди година! Твоите приближени казаха, че ще станеш директор на дървото! Такав ти бил плана – ами като беше така защо започна да колиш и бесиш? За да покажеш, че си на власт! Ти и сто години може да си на власт, ама нали знаеш на какво ще заприличаш. Това дето го даваш да те подпират, ще ти изпие здравенцето! А пък и да векуваш – уважение не получава с псувни и навикване! Уважение се извоюва! Но ти не си човек или личност! Ти си червей! Затова батака в образованието е пълен! Не може нисш организъм като теб да управлява РИО. Ти и задника си не можеш да управляваш, пък камоли училище сега! Ти си нищо без тези дето те подпират! И колкото да сменяш връзките одъртя вече да си печелиш даже заработките по магистралата! Не те е срам! Тръгнала образование да прави! Шантонерка такава!

Срамни "учителски" коментари
Срамни "учителски" коментари
04.08.2014 7:38 7:38

Думите на безсилна омраза в служба на порока се връщат върху автора им със страшна сила винаги. Липсата на обща култура и професионализъм, опакова на в низост и облъхваща ни с нагла простащина е затлачила пътя към смислените промени. Системата ще намери сили да се освободи от псевдо учители на държавната трапеза. Уплашени за местата си, които незаслужено заемат, те се впиват като пиявици в можещите хора, за да изсмучат силата им за себе си, но дори и това не могат да направят. Само замърсяват атмосферата, в която растат децата ни. Малкият човек няма имунитет срещу това блато, което напира да го погълне. Арогантност без граници. Отвратително е това, което правите.

369
369
04.08.2014 7:49 7:49

„Нуждата да се злослови по адрес на другите показва ниска степен на самоуважение.“

Анонимен
Анонимен
04.08.2014 9:03 9:03

Ма вие верно дежурства си правите и следите дори стари статии! Много ентусиазъм, много чудо! Между другото здравей Златева!

Анонимен
Анонимен
04.08.2014 9:18 9:18

Злобна и долна е Златева. Какво сте тръгнали да я защитавате! Вие сигурно сте от тези дето сте почти непоклатими на шефските си постове! Като е такъв професионалист защо не се разбира с обикновените хора – или учителите са простолюдие, нали с охрана се беше защитила от тях. Ръководителят трябва да бъде дипломатичен и да умее са комуникира с хората, освен да разрешава казуси и то с минимални вреди и ощетяват за учители и ученици. А не хато Златева да фучи с метлата и да демострира власт и простащина!

баскетболиста помни
баскетболиста помни
04.08.2014 9:38 9:38

Учила в Силистренския учителски институт и после завършила с връзки ,ходатайства и много рушвети в Шумен института ,това е началото на биографията на Мадам Зла , партията БКП и башата и партийния секретар на ТМСС-то Данчо – нагаждача е причина да започне работа в ПМГ Хасково.
Биографията ти е известна и пълна с ниски поклони,шармантни вечери с другари . НЕЧИСТОПЛЪТНОСТ ЛЪХА ОКОЛО ТАЯ ПСЕВДО ДИРЕКТОРКА И НЕЙНИТЕ ДРУЖКИ.

387
387
04.08.2014 12:00 12:00

Когато злобният примитивизъм прелива от неспособност за истинска изява, той изпада във все по-противни изблици на истерия. Потънал в нея изцяло, пишещият си мисли, че накърнява опонента, но той забравя, че в негово лице никой нормален човек не вижда такъв.

Четящ
Четящ
04.08.2014 21:11 21:11

Увеличете снимката и вижте какво излъчва тази жена.Вижте дрес кода й.Това е жена, която просперира през трупове и разбити семейства.Нисък морал и високо самочувствие с никакво покритие.Ако трябва да се докаже на свободния пазар като професионалист жива е загинала.Преценете методите й.Ще маха Батимов, да се нагнезди тя.На колкото и години да е Батимов, законът е един.Ако не иска още да се пенсионира, какво ще рият тя и приятелките и да го очернят, да сложат петно върху постигнатото от него, за да се намери место на кукувицата.И ще ми пишете за морал.Какъв морал има в постъпките и действията на тази безскрупулна жена???

човек не от системата
човек не от системата
04.08.2014 23:05 23:05

прочитайки / с погнуса/ всичко изписано до тук, предлагам :
г-жа Златева и г-н Панаьотов да си направят по едно частно училище, да си приберат там братовчедки, приятелки и… любовници, да си ръководят с мерак образованието !
Стига сте тормозили с персоните си, омръзна ни вече да чуваме едни и същи имена “ с векове“.
Какъв авторитет ще имате пред учениците, които четат тези гадости ???????????????????????????

Чичо доктор
Чичо доктор
05.08.2014 0:50 0:50

Тук хомолуденс се е „разпищолил“ – крещи, пени се и се дави в собствената омраза. Развява жълтата си книжка и интригантства неуморно, вярвайки си, че някой мощно го аплодира за „великите“ му разкрития. Май от психо доктори се нуждаят подобни екземпляри. Нали си има заведения, където ги прибират такива, бе. Като си помисли човек, че и в училищата ежедневно се излагат… Ей, хора, пазете децата си от тях!

с.х.
с.х.
01.08.2014 18:25 18:25

Г-жо Златева ще си вземите ли аругантната братовчетка Валя от механото при вас в дървото?Нямаме нужда от магазинерки.Цяла година стоим мирно, защото всичко казва на кака Мариела.

Психо
Психо
01.08.2014 14:33 14:33

Такава злоба струи – няма точки, няма начало, няма край. Защо ми се струва, че е на тази от снимката или някоя от братовчедките.

dnd
dnd
01.08.2014 12:51 12:51

стига сте писали глупости за приятелките и братовчедките на Златева – вижте Панайтов какво правитой си назначава не само братовчедките ами и любовниците – защо се заяждате само с нийните приятелки и братовчедки глупаци такива – за разлика от кадърните кадри на Панайтов нейните братовчедки и приятелки работят и не яизлагат а цялата област му се смее на този глупак че не ръководи тойами любовницата му Дарето му казва какво да прави -това го знаят и директори и учители и се стря.ахуват повече от нея отколкото от него – тоя некадърник иска си поста ане знае как да го ръководи – подлизурко и рушветчия до козирката – поне Златева не се занимава срушвети а тоя всики един директор му пълни гушата с парите от ремонтите по училищата затова му е толкова сладък поста – защото пак ще дърпа комисионни от директорите не го е срам – даже и вид няма като на мъж а не гаден мазник

1111
1111
31.07.2014 11:22 11:22

хайде, отиде и това училище на кино…. батимов ще го пенсионират принудително, за да може златева да има работно място

учител
учител
31.07.2014 11:54 11:54

Крайно време е Батимов да се пенсионира, ама не му се иска да му се спре кранчето от комисиионии, част от които отиват и при Панайотов. Те двамата са еднакво „болни“. Дано поне се намери един негов истински приятел да го посъветва да си излезе с достойнство от просветата.

нахалство
нахалство
31.07.2014 12:13 12:13

Как пък все се разболяват като им припари под краката.И Батимов,болен та болен.Ами пенсионирай се и си харчи,каквото си крал.Как ще ръководи училище като е болен с месеци.

ДПС И БСП
ДПС И БСП
31.07.2014 12:38 12:38

Така е. Като назначиш жената на Иван Станчев за директор на Транспорта, получаваш Дървото. Впрочем снимката казва всичко за кадрите на БСП и ДПС.

Каменов
Каменов
31.07.2014 13:28 13:28

Поздравления за г-жа Мариела Златева !

запознат
запознат
31.07.2014 13:41 13:41

Това ще е последното назначение на Златева в образованието.След завръщането на Батимов,тя ОКОНЧАТЕЛНО ще се СБОГУВА с образованието.

123123
123123
31.07.2014 13:43 13:43

Ей няма отърване от Златева.И в последните издихания на Станчев и Пърнаров си нагласят техни хора.Драпат за длъжности като че ли ще се свърши светът без тях!!!

99999
99999
31.07.2014 14:05 14:05

ДЕЯН ДИНЕВ ОТДАВНА ИЗПРЕВАРВА ЦЕЛИЯТ НАФУКАН / С ПРЕТЕНЦИИ НО БЕЗ ПОКРИТИЕ/ ЕКИП НА ХАСКОВО.НЕТ ВЪВ ВСИЧКИ НОВИНИ

ask
ask
31.07.2014 14:24 14:24

Мисля че критики за характер, поведение, държание и т.н. могат и трябва да се правят, за да се подобрят, но физически човек е такъв, какъвто го е създал Създателя!

наблюдател
наблюдател
31.07.2014 17:25 17:25

Тази „хубавица“, тази грешка на природата, като толкова я подпират да си я вземат в БСП или ДПС. Дайте й да яхва метлата и да си отива…На метлата картината ще е съвършена…

всяка жаба да си знае гьола
всяка жаба да си знае гьола
31.07.2014 18:40 18:40

Златева където и да отиде ще работи и то здраво.Явно драскат тези които освен с интриги няма скакво друго да се занимават. Нямат собствен живот никакви ама никакв интереси и мислят само че живеят а пък че разбират от образование си личи по написаното.Хайде всеки да си гледа работата ама тази заа която е училл и я може!

ийуху
ийуху
31.07.2014 19:17 19:17

И да я плюете, и да не я плюете, за всички е ясно, че Златева е способен кадър и е минала по всички стъпала на системата. Жалко, че както беше почнала, не можа да изчисти още много боклуци в хасковското образование-предимно панайотовчета – некадърни и връзкари.

zablyden
zablyden
31.07.2014 19:35 19:35

които не е работил с златева незнае колко е зла….а за учениците да не говорим

Размишляващ
Размишляващ
31.07.2014 22:24 22:24

Каквито писачите, такива и писанията им. Когато примитивизма интригантства и замърсява духовното пространство, дали не е по-добре да бъде оставен да рекламира собственото си падение. В потрес от порочните нрави, гарнирани обилно с простотия, няма как нормалността да замълчи, защото докато се опитваме „да убиваме простака с мълчание“, той шества наперено между нас със самочувствието на абсолютен победител, макар и само в собствените очи и тези на себеподобните. Докато децата ни се обучават от „перманентно боледуващи“ за постове хора, които бързо оздравяват, щом проблемът им се реши в тяхна полза, образованието ни все така ще крета и ще увеличава безработните в непоносими за държавата размери. Хуленето на знаещите и можещите е във вреда на обществото. Развивайте себе си професионално, за да имате постижения, които носят радост. Всеки в нещо е силен и успешен. Удовлетворението от обичаната работа ни държи в кондиция и ни пази физически и духовно. Тогава сме далеч от злото, а това винаги е важно.

до г-жа Златева
до г-жа Златева
01.08.2014 9:52 9:52

Госпожо Златева не оставяйте посредствеността да победи!Видяхме какво се случваше преди вас-празни класни стаи учениците по кафенетата /а родителите са спокойни че са на училище/ учителите се мотаят по магазините и харчат заплатите които не са заработили дори.Същите тези в момента пишат и недоволстват! А началникът им си седеше на бюрцето и чакаше обедната почивка/щото много се е изморил/ и тръгваше със свитата приближени на тържествен обяд -и така всеки ден -години наред………….

Отговор
Отговор
01.08.2014 10:07 10:07

Така е – Златева напълни училищата… но не с деца, а с приятелките си като заместник директорки – Кичка, Маринела, Антоанета, Виолета, Атанаска (за малко и директор). Донка Станчева, Тонка Ченгелова станаха директорки по поръчка на БСП. Братовчедките – нейни и на съпруга без образование станаха секретарки пак в училищата – механото, ана май, дървото. А тя самата управляваше образованието от кафенетата на Хасково. За радост – само една година!

съветвам само
съветвам само
01.08.2014 12:43 12:43

Дребни злобни душици!Ще се задавите от злоба.Двама-трима мислите,че изразявате мнението на всички нормални хора.Кой ли обръща внимание на тъпите ви коментари,кой ли ви е обещал нещо,ако залейте с помия хора,които даже не познавате.Не се хабете напразно,правете нещо по-полезно.А нали знаете,че всичко се връща,когато най-малко очакваш.Който си знае цената няма да ви отрази даже.Аз само исках да съм полезен.Хубав и слънчев ден!

joroto
joroto
05.08.2014 16:25 16:25

защо ми се струва че тези писания срещу Златева са на някоя Малкобряговска селянка дето не може да си оправи все още селския речник ами си плаща за постовете в които се цели. Ще съсипе и другото училище . Това да не са и шофьорите неграмотните във фирмата, те може и да са неграмотни но все пак имат достойнство за разлика от шефката си.Ужас докъде стигнахте бе хора – некадърниците да се плащат постовете ………Не я ли е срам, че ако не беше Златева тя дори не можеше да си помисли за диркторски пост. Не стига че я изложи, ами има наглостта и да къдрува. Ако съм на нейно място вместо да дигам главата така ще я забия в земята че да не могат хората да я видят. А пък тя наглата си е вдигнала главата – е….ти и комплексарката. Ужас, ужас ужас . ……

Back to top button