Спорт

„Хасково“ заслужаваше точката, но падна от „Локото“ с 1:2

МачФутболистите на „Хасково 2009“ заслужаваха поне точка от домакинството срещу „Локомотив“ (Пловдив) от третия кръг на „А“ група, но загубиха с 1:2.

През първото полувреме играта бе равностойна, но гостите успяха да открият резултата в 22-ата минута с гол от пряк свободен удар на завърналия се в Пловдив Мартин Камбуров. До почивката хасковлии пропуснаха няколко изгодни положения.

Момчетата на треньора Димчо Ненов започнаха нахъсано втората част, но получиха ново попадение в 57-ата минута от Благой Наков.

МачДо края на мача натискът на „червено-белите“ се засили и закономерно резултатът бе намален за 1:2 от Деян Лозев, който реализира със страхотен шут. Равенството щеше да е закономерно ако четири минути преди края на редовното време топката не бе срещнала гредата след техничен изстрел от пряк свободен на Васил Велев.

Пловдивските „железничари“ бяха подкрепяни от около 500 техни ултраси. Хасковските привърженици пък бяха малко по-малко от първото домакинство срещу „Лудогорец“.

За „Хасково“ срещата започнаха: Николай Банков, Иван Скерлев, Костадин Ничев, Кирчо Крумов, Николай Димитров, Галин Димов, Мартин Райнов, Джихат Кямил, Емил Ангелов, Дончо Атанасов, Атанас Чепилов. След почивката в игра се появиха Недялко Хубенов, Васил Велев и Деян Лозев на местата на Галин Димов, Дончо Атанасов и Николай Димитров.

В четвъртия кръг на 10 август от 20 часа „Хасково“ гостува на ЦСКА, а на 17 август от 18 часа приема „Локомотив“ (София).

След изиграването на първите три кръга от първенството „Хасково“ е с актив 3 т. след победа и две загуби.

 Мач  Мач
 Мач  Мач
 Мач  Мач
 Мач  Мач
 Мач  Мач
 Мач  Мач

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
876
876
02.08.2014 21:35 21:35

какво значи заслужаваха поне точка, но паднаха. След като не могат да играят не са могли да вземат точка. То беше ясно. Много бързо всички се радвахте след мача с Лудогорец. А иначе феновете ще стават все по-малко по трибуните. Има защо.

vse pove4e fenove na haskovo!!
vse pove4e fenove na haskovo!!
02.08.2014 22:05 22:05

s tazi igra haskovlii trjabva da sme gordi ot nashite mom4eta,nezavisimo,4e nezaslugeno padnaha blagodarenie na tozi pora4kov palja4o-sadija!!!!!kakvo igra tova loko,nali gi vidjahme?!!!pove4e ot 2/3 ot ma4a nashite praveha igra i vaobshte igraha futbol,iztarvaha mnogo 4isti pologenija,kakto i greda?!!!!igrovoto vreme beshe za haskovo,kakto i golovite pologenija!!!lparvijat gol za lokoto,beshe ot nesashtestvuvasht faul?!!!da ne govorim,4e za nas ne be dadena 4ista duzpa,a i vsi4ki sporni pologenija bjaha svireni za lokoto?!!!blagodarenie na sadijata i lipsata na kasmet popre4iha na nashite mom4eta da vzemat minimum to4kata,kojato ja zaslugavaha!!!!!haskovlii,tozi nash otbor,deto se varna ot v grupa,prez b -grupa,4e do a-grupa,igrae s otbori s tradicii v a-grupa napalno ravnostoino,a i dori pove4e,taka,4e neka da podkrepjame otbora ni,otbora izrastva vav vseki ma4,ima oshte mnogo ma4ove zanapred,neka ne pluem po otbora, a da sme oshte pove4e na stadiona i da go podkrepjame,te mogat i pove4e!!!!!shte bade mnogo trudno na dosta otbori ot a-grupa tuk na jama4a za vbadeshte,samo trjabava da sme edinni,mnogo i da gi podkrepjame moshtno,neka im vdahvame k*rag i uverenost?!!!!!gore glavite haskovo,nie mnogoto fenove vjarvame vav vas!!!!!samo haskovooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAMO HASKOVO
SAMO HASKOVO
03.08.2014 8:53 8:53

momche ti neshto ne razbirash ot futbo.,moje .i tri macha v A grupa otbora ni ot haskovo da igrae sreshtu otbor s 14 choveka 11 futbo.isti i 3 sadiii…nqma kak da biem,a momchetata koito se trudqt na terena edno BFS daim spira truda…….bqh na machovete na qmacha i vidqh s o4ite si kak nashite momcheta igraqt sarcato sreshtu 14 choveka ot gostuvashtiq tim…..no ti mai nerazbirash che tuk ima namesa na BFS……da svirqt sreshtu nas.inache dosega FK haskovo shteshe dae edno.ichen .ider v A grupa s 9 tochki……zatova trqbva dase napravi neshto za tezi sarcati momcheta….koito se razdavat do krai……………gordeq se s tezi momcheta i vinagi shte gi podkrepqm za napred kakvito i rezu.tati da ima prez sezona te sa nashite momcheta na grada i na naroda….poje.avam uspeh na momchetata i oshte v s.edvashtiq krug s Chorbata edna s.adka pobeda na ARMIQTA…..USPEH MOMCHETA……………………………….izvinqvam se che pisha tochki v dumite no ednoto kopche nemi raboti na k.aviaturata na kompa
……………………….SAMO HASKOVO

Back to top button