Хасково

Двама грабят хасковлийка в центъра, 5 домови кражби за три дни

Полиция, архивХасковлийка е била ограбена на 1 август по обяд в центъра на областния град, съобщават от пресслужбата на полицията.

В близост до магазин от голяма търговска верига двама мъже нападат в гръб 62-годишната жена и й отнемат дамската чанта с лични документи и сумата от 25 лв. Образувана е полицейска преписка. Работата по установяване на извършителите продължава.

Пет домови кражби са извършени за три дни в областта.

В димитровградското с. Крепост чрез демонтиране на комарник на прозорец на приземен етаж е проникнато в къща и е извършена кражба на 2 дамски златни пръстена и златен синджир с неустановен грамаж, 2 дебитни карти и сумата от 350 лв.

На димитровградската ул. „8 март“ чрез разбиване на входна врата, е проникнато в частен дом и е извършена кражба на 15 л. дизелово гориво. На хасковския бул. „Стефан Стамболов“, чрез скъсване на комарник на прозорец на първия етаж, е проникнато в апартамент и от портфейл е извършена кражба на сумата от 600 лв.

Пак чрез избутване на комарник на тераса на първия етаж на хасковската ул. „Узунджово“ е проникнато в апартамент и е извършена кражба на чантичка със сумата от 2000 лв.

Около 22.40 часа снощи на хасковската ул. „Христо Ботев“, чрез взломяване на входна врата, е извършена кражба на таблет, кристални чаши и сувенирен пистолет. Образувано е досъдебно производство.

Работата по установяване на извършителите на кражбите продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button