Регион

Хванаха 65 000 контрабандни цигари и ментета на битака

Полиция, архивСлужители на свиленградската полиция, съвместно със служители на ТД ДАНС-Хасково са провели операция по линия безакцизни цигари, съобщават от полицията.

В събота в Свиленград при проверка на лек автомобил Фиат, управляван от 37-годишен жител на Пловдив и 26-годишен пътник от същия град, в туристически сак и изграден тайник на пода в товарното помещение на автомобила са открити общо 64 980 къса цигари без акцизен бандерол от различни марки. Образувано е бързо производство. Мъжете са задържани за 24 часа.

В петък при полицейска проверка на търговско място на Неделен пазар – Димитровград е установено, че са изложени за продажба 352 спортни облекла, носещи обозначения на защитени търговски марки. Те са собственост и се продават от 28-годишен жител на Нова Загора. Образувано е досъдебно производство.

В неделя при полицейска проверка на търговско място отново на битака е установено, че са изложени за продажба 142 спортни облекла, носещи обозначения на защитени търговски марки. Ментетата се продават от 20-годишна жителка на София.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button