Хасково

Гален Монев смени Сидеров с Бареков

ПресконференцияДепутатът от „Атака“ Гален Монев напусна парламентарната група на партията на Волен Сидеров и се присъедини към „България без цензура“ (ББЦ).

Това стана ясно на брифинг в парламента, по време на който лидерът на ББЦ Николай Бареков представи новоприсъединилия се депутат.

„Напускам сега, в последния ден на 42-ото Народно събрание, за да съм честен към избирателите си“, обясни Монев. „Правя го и заради България, това е начинът, по който можем да се противопоставим на ГЕРБ И ДПС“, допълни той. Монев цитира Чърчил, като подчерта, че не е добре да сменяш принципите заради партията си, а е по-добре да смениш партията заради принципите си. Стана ясно, че името му ще бъде поставено на избираемо място в листите на ББЦ за предстоящите парламентарни избори.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
111222
111222
04.08.2014 19:30 19:30

Поредният политически хамелеон. Иска пак да е депутат. е хората да си направят добре сметка дали трябва да гласуват за него….

888
888
04.08.2014 20:37 20:37

От трън та на глог. Никой вече няма да гласува за такива. Как успя пък да го направи в последните часове на парламента. Да се смее ли човек…

Back to top button