Регион

Спипаха младежка компания с марихуана

Полиция, архивДве девойки и младеж са спипани от свиленградските полицаи с марихуана, съобщават от пресслужбата на полицията.

Дрогата е намерена при проверка на Фолксваген на свиленградската ул. „Граничар“. Колата е била управлявана от 21-годишна свиленградчанка и с нея са пътували 19-годишно момче и момиче на 17 г.

При извършен личен обиск у водачката на автомобила са открити 16 бр. топчета, увити в станиол, съдържащи зелено-кафява листа маса с брутно тегло 8,6 гр., която при наркотест реагира на марихуана. Образувано е досъдебно производство. Водачката и пътникът са задържани за 24 часа.

В РУП-Харманли е образувано бързо производство срещу 39-годишен жител на Казанлък за управление на колата си след употреба на алкохол – 1.99 промила. Мъжът е задържан за 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
koko
koko
05.08.2014 13:02 13:02

да ви е… Полицаите, що не ги питате откъде купуват и да заловите дилъра, а тормозите децата….

Пълни олигофрени !!!! Пълна не-адекватност на Полицията !!!

аз съм коко и съм олигофрен
аз съм коко и съм олигофрен
05.08.2014 13:32 13:32

абе малоумник тая пикла с 10 грама трева да не би да я купила само за себе си и за да се хване дилъра трябва да се получи инфо от употребяващите,никой не тормози малките тревоманчета
коментарът ти е напълно неадекватен и съобразен с минималното развитие на умствения ти багаж

Анонимен
Анонимен
06.08.2014 16:33 16:33

Надекватен е начинът, по който мислиш и по който пишеш. Всички знаем какво представлява България КОЙ НИ УПРАВЛЯВА и докато не се оттървем от всички, с „многото“ багаж като теб нещата няма да се променят.

Back to top button