Хасково

Асфалтират ударно „Крали Марко“ в Хасково

АсфалтУдарно асфалтиране на хасковската ул. „Крали Марко“ започна от днес.

Стръмната улица, която започва от сградата, където се помещават ПГТ „Александър Паскалев“ и ПГЛП „Райна Княгиня“, е затворена в участъците на ремонта. От фирмата изпълнител заявиха за Haskovo.info, че цялостното преасфалтиране ще продължи и утре.

По-рано през лятото бе изкърпена и ул. „Липа“ в областния град, където бе подменен водопровода, съобщиха от общината.

В капиталовите разходи на общината за 2014-а е заложен и ремонт на общинските пътища – Хасково-Конуш/ – Войводово – Орлово- Мандра и Конуш-Козлец/ – Мандра – Големанци.

Асфалт  Асфалт 
 Асфалт  Асфалт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
УРА
УРА
06.08.2014 16:41 16:41

БРАВО ЧИЧО ГОШО..КРАЙ НА ПОДСКОЦИТЕ ПО ТАЗИ УЛИЦА…БЛАГОДАРИМ !!!!!!!!!!!!!

Анонимен
Анонимен
06.08.2014 16:43 16:43

Първо трябваше да се сменят водопроводите.След асфалта следва ударно копане от ВиК. Ало кмете смотан.Цялата страна си сменят тръбите, пък ти слагаш плочки в центъра.

жител на Хаскояо
жител на Хаскояо
06.08.2014 17:39 17:39

А какво стана с отпуснатите средства за ремонт на пресечката на „Крали Марко“- ул. „Стоян Заимов“? Живущите там по една студена вода ли да пият? От години газят в калта. Тази година се появи лъч надежда , след като и вие писахте, че е одобрена за ремонт и има средства, но май ще си остане само в сферата на научната фантастика.

Иван Стоянов
Иван Стоянов
06.08.2014 19:06 19:06

Имам питане така ли се поставя асфалт върху здрава позложка от улица направена изцяло с павета и докога ще продължава да се вдига нивото на тази улица и ул.“Захари Стоянов “ както се вижда вече тротоара и на двете улици на снимката на къща „Кр.Марко “ 20 20а нямя тротоар той едно ниво с улиците и водата от З Стоянов тече през тротоара и цялата къща е във влага а най лесно е да се прави агитиция и непрекъснато да се вдигат нивата питам Ви докога И.Стоянов живущ на този адрес

Back to top button