Хасково

Ремонтират „Климент“ за 40 бона през лятната ваканция

РемонтЗапочна ремонт на сградата на хасковското ОУ „Св. Климент Охридски“.

Предстои да се ремонтира част от покрива, там където има течове – освен керемиди се подменят греди и се поставя черна хартия. По време на лятната ваканция ще бъде подменена и останалата част от оградата, която вече беше започната по-рано, съобщи за Haskovo.info директорът на училището Гинка Райчева. Тя уточни, че тази част от ремонта ще излезе около 36 000 лв.

Три от стаите в школото пък вече са с ламинат, който е на обща стойност 3000 лв. Средствата за ремонтите са от училищния бюджет.

От „Климент“ се похвалиха, че в последните година броят на учениците непрекъснато нараства.

Както Haskovo.info писа общо 24 училища в Хасковска област, както и Обединени ученически общежития в областния град се ремонтират по време на лятната ваканция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
06.08.2014 17:46 17:46

Най-после Наска да се захване с това от което разбира – от ремонти, от чистачки и парно! Всяка жаба да си знае гьола! И да види какво е да не те пускат в отпуск, както тя доскора се разпореждаше!!!

Не думай
Не думай
06.08.2014 19:00 19:00

Защо лъжете, че учениците нарастват! А тези, които през годината бягат в други училища? Спукват се през годината от прояви, учителите раздават домашни за родители и като цяло се работи по мнение! Какво ми се хвалят, че имали ТРИ стаи с ламиниран паркет! Те и със мрамор да ги покрият от това по-кадърни няма да станат! Да започнат реално да обучават децата, а не само да се изявяват на думи!

Наске
Наске
07.08.2014 7:41 7:41

Наске, Наске, ела да си гледаш децата от занималните без пари! Ела ти да се занимаваш с чужди деца и да им обясняваш и проявяваш търпение! Да не говорим за останалите глупости, които натвори! И то за няколкото часа, в които се свърташе в училище преди следобедното кафе и измислените бизнес срещи и работни съвещания!

Back to top button