Хасково

Заловиха двама харманлийци с 53 кила амфетамин

ПолицияДвама харманлийци на 23 и 30 г. са заловени с близо 53 кг. амфетамин на хапчета от местните полицаи, съобщи на пресконференция днес директорът на ОДМВР-Хасково комисар Ангел Цанков.

Около 22 часа на 3 август криминалистите от РУП-Харманли са извършили проверка на Хюндай, паркиран в парк „Димана Данева“ в града. В колата са били двамата мъже, познати на органите на реда за кражби.

ПолицияВ хода на проверката на различни места в автомобила са открити укрити хапчета с лого „Кръгче“, отпечатано на тях, бели на цвят, които при полеви наркотест реагират на амфетамин с тегло 25,500 кг.

Последвали са процесуално-следствени действия в къщата на единия мъж на ул. „Д. Полянов“. В жилището е открита картонена кутия, в която има облепен с тиксо пакет с 220 грама бели хапчета, без отпечатано лого, които при полеви наркотест реагират на амфетамин и 3500 евро.

Леката кола е била изпратена на щателна митническа проверка на ГКПП „Капитан Андреево“ и в естествени кухини са открити още 27 кг. амфетамин на хапчета.

Наркотикът е на обща стойност 1 820 000 лева.

Първоначално двамата мъже са задържани за 72 часа след което съдът налага на единия домашен арест, а другият е с по-лека мярка, уточни комисар Цанков. Работата по случая продължава.

 Полиция Полиция 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
07.08.2014 21:45 21:45

za takiva maloumnici-izrodi trjabva boi,e*an i gestoki globi i re6etki!!!!!

Back to top button