Хасково

Откраднаха 4500 лв. от камион и 2 бона от апартамент

Полиция, архив4500 лв. са откраднати от камион и 2000 лв. от апартамент, съобщават от полицията.

Вчера чрез взломяване на ключалка на предна лява врата е проникнато в камион МАН, собственост на фирма от Габрово, паркиран до бившата цигарена фабрика и е извършена кражба на мъжка чантичка със сумата от 4500 лв., лични документи и мобилен телефон.

Пак вчера чрез отключване на входна врата на апартамент на димитровградската ул. „Стефан Стамболов“ е извършена кражба на 2000 лв., 100 евро, 100 долара, часовник и златни накити с общо тегло около 50 гр. Рано тази сутрин пък е извършена взломна кражба от питейно заведение в Димитровград на 650 лв., съхранявани в чаша под бара.

Друга кражба е станала на димитровградската ул. „Йордан Йовков“, чрез счупване стъкло на прозорец, е проникнато в частен дом и е извършена кражба на медни намотки от хладилник и от телевизор, и метална душ-батерия от банята. Работата по установяване на извършителите на кражбите продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button