Регион

Правят кръгово и на разклона за Крепост

КръговоНово осветено кръгово кръстовище ще бъде изградено в община Димитровград. То ще се намира на междуградския път Хасково – Димитровград при разклона за с. Крепост, съобщиха от Областно пътно управление.

Проектът за новото кръгово вече е готов. То ще е с диаметър 40 метра. Все още се очаква отпускането на парите от Агенция „Пътна инфраструктура“. Плановете са неговото изграждане да започне в най-скоро време и да бъде готово с автомагистрала „Марица“ – до края на годината.

Целта на новото кръгово ще е да убие скоростта по междуградския път и да улесни движението на автомобилите завиващи към Крепост.

Строителството на „Марица“ напредва, като вече са поставени 80 от гредите на пътния възел до Крепост, остава монтирането и на останалите 80. Така детелината там ще се превърне в най-голямата в Южна България – тя ще е осветена и озеленена.

Сега Лот 2 вече е асфалтиран от Харманли до димитровградското с. Воден.

 Кръгово  Кръгово

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haha
haha
08.08.2014 21:15 21:15

po golqma glupost ot tova…

шофьор
шофьор
09.08.2014 11:22 11:22

Осраха се с тия кръгови!

аман
аман
09.08.2014 11:36 11:36

ще съсипят път с магистрална големина… не кръгово а надлез се прави!! Да по-скъпо е но, предимствата са много…

Петър Делчев
Петър Делчев
11.08.2014 8:15 8:15

Вместо да го направят магистрален тоя път, те ще го осеят с кръгови на всяка отбивка и ще удължат двойно пътуването между Димитровград и Хасково – ХВАЛА !

Back to top button