Хасково

Близък на Станка Златева участва в меле в дискотека

Полиция, архивМасов бой е станал рано в съботната сутрин в заведението край пътя Хасково – Димитровград, съобщават от пресслужбата на полицията.

На място полицейските служители са установили, че между група мъже е възникнал спор, след употреба на алкохол, който е прераснал в побой. Пострадали са четири лица: на 27 г. от с. Узунджово, на 25 г. от с. Крепост, на 35 г. от Хасково и на 32 г. от сливенското с. Крушаре.

По неофициална информация пострадалият от с. Крушаре e братът на шампионката по борба Станка Златева, която е родом от същото село. Очевидци разказа за Haskovo.info, че почерпената компания на няколко пъти се е опитала да влезе в дискотеката, но е била спряна от охраната. После скандалът прераснал в побой на паркинга на заведението.

След преглед в ЦСМП-Димитровград, две от лицата са били настанени в болницата със съмнение за комоцио, без опасност за живота, като впоследствие са освободени.

По случая за 24 часа са задържани 27-годишният мъж от с. Узунджово и 32-годишният от с. Крушаре.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button