Регион

Юлия Чолакова ръководи митница „Свиленград“ след прекратения конкурс за шеф

ИлюстрацияЮлия Чолакова ръководи оперативно митница „Свиленград“ след прекратения конкурс за началник от Министерството на финансите (МФ), съобщиха за Haskovo.info от пресслужбата на Агенция „Митници“. Чолакова е замначалник на митницата. 
 
До тук се стигна след като в петък министърът на финансите Румен Порожанов нареди на директора на Агенция „Митници“ Павел Тонев да прекрати конкурсната процедура за избор на началник на митница „Свиленград“. Поводът е получен сигнал за нередности по конкурса. Министърът възложи на Инспектората на МФ да извърши проверка по случая.
 
В петък пък трябваше да се състои защитата на концепцията за управление на единствения допуснат до този етап на конкурса Валери Стайков. Той бе временно изпълняващ длъжността началник, а заповедта му изтече на 7 август.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button