Регион

Любимец става на 45 г. с едноседмични тържества

ПрограмаЛюбимец чества 45 г. от обявяването му за град. В тази връзка от общината организират едноседмични тържества, посветени на годишнината, съобщават от пресслужбата на кметството.

Празниците започват от 25 август с изложба и детско шоу с Бате Енчо. На следващия ден ще има среща-разговор с местни автори и награждаване на победителите в литературния конкурс „Обичам те, Любимец“.

За 27-и е предвиден Благодарствен молебен в църквата „Св. Успение Богородично“ и тържествена сесия на общинския съвет. На 28 август е откриването на фотоизложбата „Усмивки от Любимец“ и лятното парти „Звезди под звездите“ с участието на DJ Живко Микс и Жоро Любимеца.

През следващите два дни са концертите на фолклорен ансамбъл „Елика“ – Пловдив, Славка Калчева, Милко Калайджиев, ансамбъл „Пирин“ – Благоевград и рок група „Сигнал“.

Празниците ще завършат с тържествена заря.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button