Хасково

Мъж с отсечена ръка при пиянска свада за жена

Полиция, архив22-годишен симеоновградчанин е задържан в хасковската полиция за опит за убийство.

Вчера около 13:30 ч. до стопанска постройка до дере в землището между Хасково и с. Клокотница, след употреба на голямо количество алкохол, между извършителя и 37-годишен потърпевш от пловдивското с. Виница е възникнал скандал.

Повод за скандала е съпругата на по-младия мъж, който се е усъмнил, че приятелят му флиртува с нея. Затова 22-годишният извършител е взел брадва и е нанесъл няколко удара на 37-годишния мъж, който е транспортиран в МБАЛ „Хасково“ с тежка черепно-мозъчна травма и непълно отсечена дясна ръка. След преглед пострадалият е транспортиран до МБАЛ Пловдив с опасност за живота.

Двамата мъже са земеделски работници в землището на с. Клокотница, познати на органите на реда. Извършителят е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button