Хасково

Боил Банов стана замминистър на културата

Боил БановДиректорът на хасковския театър „Иван Димов“ Боил Банов стана замминистър на културата, съобщават от пресслужбата на Министерски съвет.

Банов заяви за Haskovo.info, че това е и признание за работата му в хасковския театър. Той допълни, че ще е с основен ресор „Сценични изкуства“.

Банов е в неплатен отпуск за 2 месеца до приключване на ангажиментите му в служебния кабинет. До тогава негов заместник в театъра ще е главният счетоводител Елена Стоева.

Както Haskovo.info писа театър „Иван Димов“ получи отлична оценка от Министерството на културата. Той бе класиран в категория драматично-куклени театри, където  със 106 точки заема трето място след столичните  Театър 199 „Валентин Стойчев“ и Младежки театър „Николай Бинев“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Почитател
Почитател
14.08.2014 14:04 14:04

Сърдечен поздрав за Боил Банов! Той е много добър мениджър. Благодарение на отличната му работа хасковските любители на театъра имат възможност да гледат най-добрите постановки от цялата страна и разбира се, от София. Обичани актьори са постоянни гости в Хасково, което е голяма радост за нас. Пожелавам му успех, както и щастливо завръщане тук, защото ние си го ценим, уважаваме и очакваме.:)

Шекспир
Шекспир
14.08.2014 15:38 15:38

Един доказан професионалист, който направи и надявам се ще прави още много за духовния живот на Хасково!
Успех на новото поприще, но нека не забравя Хасково, защото тук му бе даден шанс, а днес шансът е много важен момент в живота, да не кажа решаващ.

basi
basi
14.08.2014 22:47 22:47

Банов, разкарай алкохолиците от театъра!!!!Смешник си за мен пък с тоя крадлив колектив от алкохолици!

питанчо
питанчо
17.08.2014 15:13 15:13

вярно е, че в нашия театър има възможност да се гледат хубави постановки от цялата страна / да не се изхвърляме толкова като ги наричаме най- добрите/ .Но ако г-н Банов се стреми да бъде оценявам като добър мениджър да направи театъра достъпен за хората. Защото по 15 лева за билет в Хасково театъра е достъпен за много малко граждани и въобще не е достъпен за възрастните хора, за безработните и за хората със заплата 300 лева на месец. Ето това за Вас г-н Банов трябва да е предизвикателство- като заемате този пост да направи така, че театъра да е достъпен за всеки човек. Защото и възрастните и младите безработни и работещите с минимална заплата обичат театъра . А имат ли тази възможност ? Добре че в БНТ свят излъчват постановки на Телевизионния театър.Стари, нови гледаме ги с радост.И си спомняме за времето когато всички ги гледаха в града на живо.

Back to top button