Хасково

Драгомир Стойнев: Привързан съм към Хасковския регион

Драгомир Стойнев

Драгомир Стойнев

Бившият енергиен министър Драгомир Стойнев заяви тази сутрин по Нова телевизия, че е привързан към Хасковския регион. Той припомни, че миналата година е водил листата на БСП в Хасковска област.

„Но в крайна сметка решава партията“, обясни Стойнев за бъдещето си около изборите.

Червените в Хасково пък заплашили с бойкот, ако водач не им е отново Драгомир Стойнев, с когото начело на последните парламентарни избори за първи път вкараха трима депутати. Те не искат вместо него замминистъра на екологията Чавдар Георгиев.

„Това правителство ще бъде „Б“ отборът на ГЕРБ срещу БСП“, заяви още в студиото на „Здравей, България“ Стойнев. Според него на избори ще има сблъсък между БСП и ГЕРБ, а „когато от ГЕРБ не могат да се справят, ще се включи и „Б“ отборът с удари под кръста“.

„Изведнъж се сменят и ще бъдат сменени всички областни управители и се слагат хора на ГЕРБ. Кой е дал мандат на служебното правителство за това“, попита Стойнев. Освен това според него се готви чистка на 29 ръководители на ВиК дружества.

„За една година върнах България на енергийната карта на Европа. Следващото правителство, ако не е съгласно, да спре всички проекти“, допълни Стойнев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
АБВ
АБВ
15.08.2014 12:08 12:08

привързан вечно към властта , а вие какво направихте като издигнахте за директори на училища най компроментираните и невежи даскали и даскалки като Златева ,Донка Станчева люхия вечно мънкаш Георги Славов , фирмаджийката Милена МИХАЙЛОВА ….. купуващи длъжностите си
ТЕЗИ ЛИ СА ВАШЕТО ЛИЦЕ !

358
358
15.08.2014 12:42 12:42

С вашите политически назначения потурчихте Хасково изкуствено. И вие си имате „Б“ отбор в лицето на коалиционните партньори, с които си поделихте властта, както правите с всички свои съдружници по време на целия фасаден преход. Не сте спирали да управлявате задкулисно, да черпите непрекъснато облаги и да раздавате на всички, дето са ви служили. Толкова много милионери стоят зад вашия гръб и те ви се отплащат като гласуват за вас. Случайни хора не гласуват за БСП, като не смятаме носталгично привързаните стари хора. Всички други са алчни конформисти. Видя се обликът на новите ви поддръжници – Сидеров и Бареков, които с поведението си загубиха вече спечелените с популизъм гласове. Не може депутати – милионери от БСП да правят социална политика. Няма вече кой да ви вярва. Не се оправдавайте за всичко с ГЕРБ и Бойко Борисов. Не може той за един непълен мандат да е виновен за разрухата и корупцията, в която вие участвате пряко или косвено през последните 25 години. Винаги другите са роши, а вие сте добрите, знаещите, можещите. Видяхме какво можете. Вие забогатяхте, а народът обедня. Пещерният капитализъм е ваше творение. Благодарение на ДС клонингите ви не свършват. Пазите се като дявола от тамян, когато на преден план излизат можещи морални хора и им изготвяте компромати, за да не ви изместят от мястото, което сте заели в публичното пространство. Властта ви вълнува, заради материалните облаги и оставате в нея само за да се опазите от силата на закона, който би ви ги отнел. Кампаниите ви винаги са свързани с противопоставяне на хората и много омраза, насаждана с манипулации. Забравяте, че в България нормалните хора все още са много, а между тях има и знаещи, и можещи, и морални, и отговорни. Не само ние имате деца. Ние също мислим за тях, затова злобата и лъжата ни отвращават. Алчността без мярка изяжда главата на всеки, който се остави да го завладее.

благодарен
благодарен
15.08.2014 18:19 18:19

Много благодаря, но предпочитаме да не сте чак толкова привързани към нас…….Такова кадруване с БСП и ДПС прилежащи, никога не е било преди вас!!!
Сакън, вървете си!

стефи
стефи
15.08.2014 18:45 18:45

Милено Милено и ти най-после сбъдна мечтата си-голямата мечта на малкия човек-завалийката и тя подредена до имена като Златева Станчева Славов-все хора-професионалсти! Ти какво разбираш от образование.Стой си там на такситата че който седи на два стола-накрая на земята-че колкото по-отвисоко по-боли. Била лице -ДА на простотията и селянията на голямото самочувствие без покритие на комплексарщината и простащината.

ГЕРБЕР
ГЕРБЕР
16.08.2014 8:58 8:58

Дъ въ ибъ в гъзъ…хъ,хъ хъ…

has
has
16.08.2014 13:52 13:52

Vsichki sa za Belene -GERB,BSP,DPS,SDS,Ataka – te prodadoha stranata.Koi skluchi dogovorite za energoto-TEZ,VEI i t.n..Prez poslednite 20 g. tova e movata kapital.klasa. Na garba na obiknovnia chovek, koito sega shte plashta tehnite dalaveri.Te sa nazionalni predateli -sad za vsichki.
Neka ima zadaljitelno glasyvane i edna biala buletina,koiato da otraziava otrizatelnia vot.Togava shte vidite Borisovzi,Stanishevzi i vsichki boklyzi.

влюбен в града
влюбен в града
17.08.2014 15:05 15:05

а не може ли всички партии да престанат да ни пускат този и онзи за депутати. Хасково е град с традиции, с умни и добри хора, стъпили здраво на земята , чудесни професионалисти, които много по- добре виждат и знаят нещата и могат да по- добри депутати от този и онзи. Какви таланти излезнаха от гимназиите на града да не са по малко умни от предлаганите ни за депутати. Защо не оставите народа сам да си избере депутатите, а нареждате листити така че да гледаме едни и същи хора 25 години?

Back to top button