Регион

Пияна жена запалила сламата и тютюна в Сираково

Полиция, архивПияна жена е запалила балите слама и низите тютюн в Сираково, за които Haskovo.info писа, съобщават от пресслужбата на полицията.

Около полунощ в хасковската полиция е получено съобщение от 39-годишен жител на селото, че жената, с която живее на семейни начала – на 33г. е пияна и го е наръгала в крака с игла за нанизване на тютюн.

Пристигайки на място, полицейските служители са установили, че от плевнята на дома им излизат пламъци и пушек, като впоследствие виждат, че по дрехите на жената има следи от слама и сено. Същата в явно нетрезво състояние не дава смислено обяснение за случая. Веднага е изпратен екип на РСПБС-Хасково. В резултат на пожара са изгорели около 100 бали слама, около 100 низи сух тютюн, машина за рязане на слама и около 150 кв. м покривна конструкция.

Жената е задържана за 24 часа. Образувана е полицейска преписка. Работата по изясняване на случая продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button