Регион

Цацаров отличи с Почетна грамота прокурорите и служителите в Свиленград и Харманли

Главният прокурор Сотир Цацаров е издал заповеди за поощряване с отличие „Почетна грамота“ на прокурорите и служителите от Районните прокуратури в Свиленград и Харманли, съобщават от държавното обвинение.

Окръжният прокурор на Хасково Иван Стоянов връчи наградата на Антон Стоянов, районен прокурор на Свиленград, а вчера – на Маргарит Стоилов, районен прокурор на Харманли. Грамотите бяха дадени в присъствието на всички магистрати и служители.

Отличията се връчват за постигнати много добри резултати в работата на прокурорите и служителите през 2015 г. в условията на висока натовареност. В Харманли през миналата година са работили двама прокурори при щат – четирима, а в Свиленград са работили четирима прокурори при щат – осем.

В двете прокуратури няма просрочено произнасяне от наблюдаващите прокурори по нито едно дело или преписка. Благодаря ви за отличната работа, подчерта при награждаването Иван Стоянов. Той поздрави двамата административни ръководители за създадената перфектна организация на работа и изпълнение на служебните задължения.

Награди

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button