Хасково

1000 лв. награда за най-оригиналния сувенир на Хасково

ИлюстрацияКметството обяви конкурс за сувенири на град Хасково.

Надпреварата е в две направления: за графичен дизайн и за дизайн на сувенири със символи на Хасково. Сувенирите са подаръчни и следва да отразяват духа на традициите и привлекателността на областния град.

Предложенията трябва да създават ясен позитивен имидж на Хасково, който да бъде разпознаваем и привлекателен за гости, партньори и други адресати на общината. Препоръчително е герба на Хасково и надписа „Хасково“ да бъдат интегрирани в предложения дизайн.

Кандидатите в конкурса могат да представят свои предложения за двете направления или само за едно от тях: създаване на графичен дизайн на сувенири и изработване на експериментални продукти (сувенири). Изисква се обосновано предложение за технология на изработване и приблизителна търговска себестойност.

Първа награда е в размер на 1000 лв. Предвиждат се и до 5 поощрителни награди от по 200 лв.

Предложения за участие в конкурса се подават в плик в деловодството на кметството в срок до 17 часа на 10 октомври.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button