Спорт

„Хасково“ вече е последен след 0:3 в Стара Загора

ИлюстрацияФутболният „Хасково 2009“ вече е на последно място във временното класиране на „А“ група.
 
Тази вечер момчетата на старши треньора Димчо Ненов паднаха с 0:3 в Стара Загора от „Берое“.
 
Haskovo.info припомня, че срещата започна вчера от 20 часа, но след първото полувреме бе прекратена заради силната буря, която наводни терена. Резултатът от първите 45 минути бе 0:2 след попадения на Венцислав Христов и Жуниор Мапуко. Днес мачът бе подновен в 20 часа. „Зелените“ отново бяха по-активни и вкараха ново попадение, дело на Стефан Спировски в 80-ата минута.
 
Срещата за „Хасково“ вчера започнаха: Боян Пейков, Костадин Ничев, Иван Скерлев, Кирчо Крумов, Васил Велев, Владислав Узунов, Мартин Райнов, Педро Еуженио, Недялко Хубенов, Дончо Атанасов и Емил Ангелов. Днес още в началото Вълчан Чанев замени Велев. По-късно в игра се появиха Деян Лозев и Атанас Чипилов, на местата на Узунов и Атанасов.
 
Така „Хасково“ е 12-ти с актив от 4 точки. В зоната на изпадащите е „Славия“ с 5 т., колкото има и „Черно море“ (Варна), който е над чертата.
 
В 7-я кръг на 30 август от 18 часа „червено-белите“ приемат на Ямача „Ботев“ (Пловдив).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo fenove na haskovo!!!!!
mnogo fenove na haskovo!!!!!
24.08.2014 21:11 21:11

samo haskovooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button