Регион

Хванаха 1360 детски комплекта, имитиращи анимационни герои

МентетаНов опит за пренасяне на фалшиви детски текстилни изделия предотвратиха митническите служители на „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Задържани са 1360 детски текстилни комплекта със съмнения, че са произведени в нарушение на права върху интелектуалната собственост на световноизвестните марки „Disney“ и „Cartoon Network“. Имитациите са били превозвани с камион със сръбска регистрация, който пътувал от Турция за Германия. Камионът е селектиран за щателна митническа проверка, при която се установява, че сред различните артикули мъжки, дамски и детски текстилни изделия има и 1360 детски текстилни комплекта.

На комплектите, основно блузки и панталонки, са били щамповани изображения на популярни анимационни герои.

В изпълнение на Европейския Регламент 608/2013 и Закона за марките и географските означения имитациите са задържани и за случая ще бъдат информирани правопритежателите на търговските марки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.08.2014 16:05 16:05

И СЕГА ЕСТЕСТВЕНО КАКТО СМЕ СИ ЕДНА БОГАТА И ПРЕЗАДОВОЛЕНА ДЪРЖАВИЦА ЩЕ ГИ НАРЕЖЕМ , ВМЕСТО ДА ГИ РАЗДАДЕМ НА БЕДНИ СЕМЕЙСТВА , ЗА ДА ЗАКРИЛЯМЕ НЯКАКВИ МАРКИ КОИТО С НИЩО НЕ СА ДОПРИНЕСЛИ ЗА ПОДОБРЕНИЕ НА ЖИВАТА НИ !

Back to top button