Хасково

„Атака“ сдаде 3 зампредседатели на СИК на ДПС в Хасково

КонсултацииПартия „Атака“ прехвърли трима от зампредседателите си на секции от последните евроизбори на ДПС в община Хасково.

Това стана на днешните консултации в кметството за назначаване на СИК за предсрочните парламентарни избори на 5 октомври.

КонсултацииДо преливането на зампредседатели се стигна, тъй като в сравнени с евроизборите „Атака“ има право на по-малко членове (6) и ръководители (3) на СИК. ГЕРБ и БСП взеха по трима членове за сметка на атакистите.

На тези консултации, за разлика от предните, които продължиха два дни, сега партиите се разбраха за час.

Секциите в община Хасково са 151, като се очаква да има и мобилни. Членовете в комисиите са общо 1251, като ГЕРБ и БСП имат по 151 ръководители – председатели, зампредседатели и секретари, ДПС – 95, „Атака“ – 56. Реформаторският блок и „България без цензура“, които вкараха евродепутати ще имат по 25 членове. На консултациите не присъства единствено представител на ББЦ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button