Хасково

Забързан за болницата Форд нацели Хонда до пазара

КатастрофаФорд и Хонда катастрофираха малко преди 14 часа на кръстовището до зеленчуковия пазар в Хасково.

Шофьорът на Форда обясни пред полицаите, че бързал да закара жена до болницата и за това минал на червено. Униформените дори предложиха да извикат линейка, но притеснените хора от Форда отказаха. Мъжът си призна, че колата е спряна от движение, защото не е минала технически преглед и на път за пункта се наложило да забърза първо за МБАЛ.

Удареният водач на Хондата пък прояви разбиране, въпреки щетите по колата си. „Видях, че ще ме удари, но вече беше късно – просто стиснах волана“, сподели за Haskovo.info шофьорът. Той се ядосваше, че веднага след удара е бил закачен от Мерцедес, който му ожулил дясната броня и избягал.

Катастрофа   Катастрофа

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Mr.Green
Mr.Green
27.08.2014 15:41 15:41

„Мъжът си призна, че колата е спряна от движение, защото не е минала технически преглед и на път за пункта се наложило да забърза първо за МБАЛ.“

АМА ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ Е ОТИВАЛ ЧОВЕКА ДА МИНЕ ПРЕГЛЕД, НО В ТИЯ ЖЕГИ КАК ДА НЕ ОТБИЕ КЪМ МБАЛ ПЪРВО…

miroslav
miroslav
28.08.2014 18:40 18:40

teq policai sa golemi bokluci dano umrat

Back to top button