Регион

Закопчаха симеоновградчанин за стрелба пред кръчма

Полиция, архив39-годишен симеоновградчанин е задържан след стрелба във въздуха пред селска пивница, съобщават от полицията.

Около 14 часа вчера е подаден сигнала от очевидец, който заявил, че предната вечер в 22 часа мъжът произвел изстрел пред пивница в село Дряново, след което се прибрал в дома на майка си.

Местните полицаи извършили оглед на местопроизшествието, при който на земята открили боен патрон, кал.6,35. Последвало е претърсване в къщата на майка му, където в найлонов плик е намерен боен пистолет с неустановена марка и пълнител с 3 патрона.

От направената в КОС справка е установено, че мъжът няма издадено разрешително за притежание и носене на оръжие. Симеоновградчанинът е задържан с полицейска мярка по образуваното досъдебно производство, оръжието и боеприпасите са иззети.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button