Регион

26-годишна се обърна с Пунто, младеж се изтърси с Ямаха

Полиция, архив26-годишна шофьорка е пострадала в пътен инцидент, съобщават от полицията.

Вчера в 5,50 часа на пътя Хасково – село Узунджово, младата жена шофирала Фиат Пунто с несъобразена скорост. Загубила контрол над управлението, излязла извън платното в дясно и се е преобърнала. От удара е с охлузни рани на ляво рамо и ляв крак. Прегледана и освободена за домашно лечение.

Без опасност за живота е 19-годишен мотопедист. Снощи в 23,50 часа на пътя от Хасково за село Конуш, младежът управлявал Ямаха Айрокс с несъобразена с релефа на пътя скорост. Загубил контрол и е паднал на платното. От удара е с разкъсна рана и контузия на дясно рамо. Прегледан и освободен за домашно лечение.

Бързо производство срещу 33-годишен харманлиец е образувано в местното полицейско управление. Мъжът е с полицейска мярка „задържане“, тъй като е заловен от униформените служители да управлява колата си без книжка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
На вниманието на Общинска поли
На вниманието на Общинска поли
29.08.2014 10:13 10:13

За изтървани и малоумни шофьори може да се говори много.Те обаче в Хасково стават истинска напаст. Добре е Някой от Общинска полиция да се качи вечер на Ямача в района на Стадион Хасково и да види циркулиращите мотори между разхождащите се и спортуващи граждани.Очевидно и никой от Екопрогрес не вижда купищата хвърлени боклуци около а и вече в комплекса на тренировъчните игрища-някой в наглостта си е стигнал до там да отрежат препятствията за влизане с коли в тренировъчните игрища и сега там се оформя ново място за родео и влизане на коли.Ако някой иска да обърне внимание и да постави нови препятствия на входа на комлекса където тренират децата на Хасково….

Back to top button