Регион

Пиян открадна кола и падна от нея в движение

ИлюстрацияВчера в 16,30 часа в харманлийската полиция е получено съобщение за възникнала катастрофа в района между селата Смирененци и Върбово, съобщават от полицията.

Изпратеният на място автопатрул е установил, че е аварирал лек автомобил Фолксваген Голф, който бил обявен преди час от 33-годишния си собственик за откраднат.

Колата е била оставена пред дома на собственика в село Смирненци с липсващи врати, предни калници и обезопасителни колани с поставен контактен ключ на таблото.

В хода на проверката станало ясно, че колата е отнета от познатия на органите на реда 33-годишен хасковлия, който след като я откраднал, шофирайки я в посока село Върбово, изпаднал пиян от нея.

Тестване с „дрегер“ отчело наличие на 1,89 промила алкохол. Настанен е в харманлийската болница с охлузвания по цялото тяло. Образувано е досъдебно производство.

4 бързи производства срещу пияни водачи са образувани в полицейските управления в Хасково, Димитровград и Свиленград. 2 от тях са в димитровградската полиция, където са задържани 54-годишен мъж от града и 38-годишен старозагорец, заловени от автопатрула да шофират съответно с 1,21 и 2,32 промила. За същото нарушение на закона в хасковския арест е 40-годишен мъж от кърджалийското село Полковник хванат с 1,29. В свиленградския арест е 33-годишен жител на шуменското село Браничево с 1,32 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.09.2014 14:50 14:50

на заловените водачи употре*или алкохол да им се отнемат шофьорските книжки до края на живота им

Back to top button