Хасково

Концертите за празника на Хасково в „Дружба“ и „Заря“ заради дъжда

ИлюстрацияДнес започва тридневната програма за празника на Хасково.

Лошото време обаче принуди общината да премести днешните концерти на закрито.

Планираните за 20 часа (балет „Рона“ и клуб по спортни танци „Хасково“) и 21 часа („Диана Експрес“) за площадка „Спартак“ ще се проведат в зала „Дружба“.

Концертите от площада пък ще бъдат преместени в салона на читалище „Заря“. В 18 часа е тържественият ритуал по случай Съединението на България. След това са концертите на „Китна Тракия“, „Златна Тракия“ и Петя Кенанска.

Останалите събития трябва да се проведат на първоначално обявените места. Състезанието по колоездене и плувният маратон от 12 часа на яз. „Сивата вода“ ще се състоят.

От 17.30 часа на картинг пистата е предвидено автородео и картинг състезание.

От 17 часа в Регионална библиотека „Христо Смирненски“ се открива изложбата „135 г. от рождението на Александър Паскалев“. От 18.30 часа в галерия „Атанас Шаренков“ са планирани три събития: откриване на изложбата „Настроение“, концерт на група „Compact Voices“ и прожекцията на селектираните фирми от „Хасковски каунь“ и награждаване.

От 16.30 часа е официалното откриване на новата ритуална зала в Младежкия център.

За сега местата на концертите за неделя остават без промяна.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button