Хасково

„Диана Експрес“ и танцово шоу напълниха „Дружба“

КонцертКонцертът на любимците на няколко поколения българи „Диана Експрес“ и танцовото шоу преди това почти напълниха хасковската зала „Дружба“.

КонцертПред публиката първо се представиха грациите от балет „Рона“ и момчетата и момичетата от клуб по спортни танци „Хасково“. Двете формации се представиха и с част от новия си репертоар за предстоящия сезон с което заслужиха аплодисментите на зрителите.

След едночасовата танцова феерия забиха и музикантите от „Диана Експрес“.

Зрители коментираха, че ако концертът бе на площадка „Спартак“ щеше да събере много повече публика.

Haskovo.info припомня, че концертите от първия ден на хасковската празнична програма бяха преместени на закрито заради лошото време.

Концерт  Концерт 
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт


 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
критик
критик
07.09.2014 8:05 8:05

снощи концерта на Диана експрес беше на европейско ниво . А що се отнася за балетите на рома и тем подобни Хасковси избивания на комплекси че магат да танцуват под ритъма на световната музика тези малки кифли освен да се кълчат като миндили да въртят задници да се чекнат друго не могат това са к*рвите на града срам за тази ръководителка те то избива комплекси над чуждите деца .

ваня
ваня
07.09.2014 11:53 11:53

А ти, сигурно дойде да ги гледаш специално как се кълчат, за да плюеш после! Не е ясно кой е комплексара! Иди и си направи снимка до паметника на Завистта! Прекрасни бяха децата! Поздравления!

Анонимен
Анонимен
07.09.2014 12:44 12:44

Не успяхте ли да дойдете по време на концерта и да изкажете възмущението си не анонимно? Вие не сте написали правилно името на балета,а го плюете. Това не е избиване на комплекс,а изкуство,но явно Вие не сте достатъчно запознат!

до критик от ник.
до критик от ник.
07.09.2014 13:02 13:02

Aко ти си КРИТИК, първо се научи да пишеш! Второ, що се отнася до балетите, първо им научи имената и после коментирай! Трето явно ти избиваш комплекси и завист, че не можеш да танцуваш под ритъма на световната музика! Тези деца са на по 6 до 15 години и няма как да са к…… на града. А що се отнася до ръководителите,това са хора с по 2 висше образования, знаещи по няколко чужди езици. Признати съдии и хореографи от Световната танцова организация, така,че скъпи ми КРИТИК, когато ти достигнеш това ниво на твоето жалко развитие, тогава лично можеш да го кажеш на ръководителките. Мога само да ти предложа да отидеш и да се снимаш до паметника на Завистта.

t
t
07.09.2014 13:03 13:03

Ах, глупави хора как може да злословите по този начин и да обиждате деца, които полагат толкова усилия , и допринасят и славят града на международни състезания и различни конк*рси , а нашите съграждани не оценят и малка част от труда на ръководителите и участниците. Винаги ще има хора които да изкажат негативизма си все пак всеки има право на мнение , но не забравяйте и лошата реклама е реклама стига контриращите да знаят името на танцовите клубове които оплюват 🙂 лек ден

Анонимен
Анонимен
07.09.2014 14:55 14:55

Kum gospodin kritik… ama vie qvno ste golqm/a tancior i znaete kak e da tancuvate pod rituma na tanca i sigurno kak da budete na evropeisko nivo. Zashto ne doidohte da kritikuvate decata na jivo, a sego pravite tuk anonimno i ne im pokazahte kak trqbva da se tancuva kato tolkova znaete. Naistina kakto kazaha v predniq komentar, dobre che slojiha takuv pametnik na zavistta da otide i da se snimate… da pokazva kolko zavistlivi hora ima kato vas.. Tezi deca polagat tolkova golemi usiliq, a VIE shte se pravite che mnogo razbirate i shte komentirate …тези малки кифли освен
да се кълчат като миндили да въртят задници
да се чекнат друго не могат това са к*рвите
на града…. QVNO MNOGO RAZBIRATE OT TANCI, a sthom se otnasq kakvi bili sigurno gi poznavate mnogo dobre vsichki… 😀 Jal mi e za takiva hora kato vas naistina 🙂 Lek den i ot men 🙂

дерве
дерве
07.09.2014 18:14 18:14

Абе ти не си никакъв критик,ти си Завистливец. Ти сигурно си някаква пенсия,дето не разбира от нищо друго,освен да си бърка в носа и да се чуди каква тъпотия да измисли. Що не идеш да си пасеш овцете и да оставиш хората намира. Моята сестра също танцува и от нея знам колко време отнема да се „чекнеш“,както вие се изразихте. Също така знам,че винаги ще има критики. Ама критиците са тези,които са запознати по-добре и могат да покажат правилния път,а вие сте един простак. Като знаете толкова много,защо не го покажете пред публика,а ми се правите на големия Знайко?

галена мамина
галена мамина
08.09.2014 1:14 1:14

Ейййй, критикарят сън не е спал бе- още в 8:05 се изказал „вещо“! Сигурно с кълченето след Фики и Галена ще изпадне в делириум! Ай сега, оп! са!

Back to top button