Хасково

Шофьор на 2.64 промила излетя в канавка

Полиция, архивТри катастрофи за два дни са станали в региона, съобщават от пресслужбата на полицията.

Употреба на алкохол и несъобразена скорост причини катастрофа на 6 септември. В 13,40 часа на около 1 км преди село Маслиново в посока Кърджали е станало произшествие с лек автомобил Фиат, управляван от 49-годишен мъж от село Малево. Поради употреба на 2,64 промила алкохол и несъобразена с пътните условия по мокър асфалт скорост, водачът е загубил управлението и се е ударил в дървета и храсти в канавка. Същият е с комоцио, без опасност за живота. Образувано е бързо производство.

Без опасност за живота е неправоспособен любимчанин. Вчера в 12 часа на пътя Любимец – Ерусалимово е станало ПТП между лек автомобил БМВ, шофиран от неправоспособен 31-годишен мъж, който при наличие на пътна маркировка М1 е предприел изпреварване на колона на попътно движещи се коли, в резултат на което се е ударил в насрещно идващ лек автомобил Рено с водач 35-годишен жител на село Малко градище. От удара, виновният водач е с фрактура на лява ръка.

2-годишно момиченце е с охлузвания и без опасност за живота след катастрофа. Произшествието е станало на 6-ти в 18,20 часа на третокласен път край Симеоновград. 20-годишна водачка от града е шофирала лек автомобил Опел и поради несъобразена с пътните и атмосферни условия скорост е загубила контрол над колата. Преобърнала се е по таван извън платното. От удара, жената и момиченцето са с охлузвания, прегледани и освободени за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
сорос
сорос
09.09.2014 8:37 8:37

готин пич Сега да отиде при деница сачева да му подари нов автомобил и пиене докато траят предизболните бъркотии Или при гербажиите да му почистят нещото щото и те предизборно чистят Пълна демагогия Делянчо сигурно у дома си лопата не е видял ама сега предизборно държи лопата Смешници Абсолютен цирк

Back to top button