Хасково

Хасковски войник оживя по чудо след две мълнии на Корен

ВойникРедник Николай Василев от хасковското военно формирование 52 740 оживя по чудо след като на метри от него паднали две мълнии, потвърдиха за Haskovo.info от пресслужбата на формированието.

Военнослужещият давал отцепление вчера на полигона в Корен, където имало занятие. Той бил в гората, когато до него треснала първата мълния и докато бягал от опасното място ударила и още една, след която Василев паднал в безсъзнание. 33-годишният мъж се свестил и повикал помощ. Веднага бил откаран в ОАРИЛ в МБАЛ „Хасково“.

Директорът на болницата д-р Славчо Близнаков обясни, че пациентът няма изгаряния и няма опасност за живота му. Той е в ОАРИЛ за наблюдение, защото ако е бил засегнат от електрически заряд има опасност да спре сърцето. Сега редникът е на успокоителни.

От формированието допълниха, че командирът се е чул с ръководството на болницата и се очаква тази вечер Василев да бъде изписан.

 Войник  Войник

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button