Регион

Спипаха 4170 контрабандни цигари, задигнаха 2 акумулатора

Полиция, архивОбщо 4170 къса цигари без бандерол иззеха димитровградските полицаи.

Част от тях – 3290 къса са открити в търговски обект на булевард „Съединение“ в квартал „Марийно“. В хранителния магазин е установен 47-годишен мъж. Под гишето, за продажба, поставени в жълт плик са намерени цигарите от различни марки без бандерол, за които мъжът признава, че са негова собственост. Безакцизните папироси са иззети с протокол, образувано е бързо производство.

Останалите 880 къса са конфискувани от заведение за бързо хранене в село Върбица, скрити на рафт под барплота. Изяснено е, че са собственост на 48-годишния бюфетчик от Хасково, който ги е предал на разследващите с протокол.

2 акумулатора са откраднати през денонощието в Димитровград. Неизвестно лице е проникнало в товарен автомобил Ивеко, паркиран на улица „Подп. Калитин“ и чрез демонтаж на кутията е откраднал акумулаторите.

За домова кражба съобщават от свиленградското управление. След изкъртване на входна врата е проникнато в частен дом в село Левка, откъдето са откраднати 750 лева. И по двата случая са образувани досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button