Регион

Задигнаха цигари за 1000 лв. от бакалия

Полиция, архивЗа кражба на цигари от различни марки е образувано досъдебно производство, съобщават от полицията.

След натиск с твърд предмет върху алуминиева дограма е проникнато в магазин в село Гледка, откъдето са откраднати кутиите на стойност около 1000 лева. 50 кутии цигари и 300 лева са задигнати и от магазин в село Иваново след разбиването на входната му врата.

Подобно е престъплението и от магазин в село Върбово, откъдето е осъществена кражба на 100 кутии от различни марки. Последната регистрирана кражба за денонощието е от магазин в тополовградското село Хлябово. Отново след разбиване на входната врата е извършена кражба на цигари и хранителни стоки на стойност около 100 лева. По всички случаи са образувани досъдебни производства.

1900 къса цигари без бандерол и 0,320 кг тютюн иззеха димитровградските криминалисти. Вчера те са проверили жилище на улица „Патриарх Евтимий“ в Димитровград, обитаван от 48-годишна жена. В апартамента са открити цигарите от различни марки, саморъчно свити цигари и жълто-кафявата листна маса с мирис на тютюн, които жената е предала доброволно с протокол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button