Хасково

Първо място за керамиката на панаира на занаятите в Димитровград

ПанаирПърво място на тазгодишното издание на Панаира на занаятите в Димитровград спечели Десислава Владовска от Велико Търново със своите красиви керамични продукти.

Владовска сподели, че участва за първа година на панаира и се представя с близо 100 авторски изделия – чинии, чаши, гювечи, тави, вази. Тя демонстрира пред димитровградчани своя занаят.

В тридневния панаир, който бе открит в петък, участие взеха 22 занаятчии от 14 селища на страната. Шатрите бяха разположени на площада пред спортна зала „Младост“. Представиха се майстори с приложно изкуство, дърворезба, бижутерия, металообработка и други.

Сред организаторите на третия панаир на занаятите са: читалище „Звездица“, дружеството на димитровградските дърворезбари „Свети Спиридон“, общината, Историческия музей.

Панаир  Панаир 
 Панаир  Панаир
 Панаир  Панаир
 Панаир  Панаир

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
1111
1111
14.09.2014 15:23 15:23

ДЕЯНЧО, ДА БЕШЕ НАПИСАЛ ЧЕ ЩЕ ИМА ТАКЪВ ПАНАИР ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕ, А НЕ СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА. КОГАТО ВСИЧКО СВЪРШИ НИЕ ОПЪВАМЕ ШАТРАТА……

Back to top button