Регион

Девойка задигна портмоне, хванаха две деца за кражба на Пасат

Полиция, архив15-годишно момиче е извършило кражба на дамска чанта, съобщават от полицията.

Вчера в 11,30 часа на булевард „Димитър Благоев“ в Димитровград, девойката, позната с подобните си прояви е отнела портмоне от ръчната чанта на 61-годишна жена, в която е имало 130 лева. След подадения сигнал, непълнолетната джебчийка от село Върбица е установена и е признала пред разследващите за деянието си.

Двама любимчани са задържани за кражба на автомобил. Момчетата на възраст 15 и 14 г. са откраднали преди 2 дни лек автомобил Фолксваген Пасат от гараж на улица „Роза“ в града. Проникнали са в гаража и са откраднали колата, оставена с ключове на контакта. Непълнолетните са изоставили колата на 5 км в землището на града в посока Свиленград.

В хасковското управление са образувани досъдебни производства за 2 кражби по сигнал на СОТ. Първата от тях е осъществена в 0,14 часа тази сутрин в магазин на кръстовището на улиците „Дунав“ и „Булаир“. След счупване на патрона на вратата, от чекмедже са откраднати 2000 лева. Начина на проникване във втория магазин в кв. „Орфей“ е идентичен. Часът на кражбата е 02,58 часа. От обекта са откраднати 430 лева.

За кражба на меден проводник сигнализират от РУП-Харманли. В 02,30 часа е спрял тока в село Изворово. Кмета на селото е установил, че са срязани проводниците на ел. преносната мрежа в югоизточния край на селото. Установена е липса на 400 метра меден проводник. Последната кражба за денонощието е на лек автомобил Ауди А4, паркиран пред дома на собственика си в „Орфей“ в областния град.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button