Регион

Закопчаха 35-годишен за сбиване и марихуана

Полиция, архив35-годишен мъж от стамболовското село Лясковец е задържан за съхранение на дрога и сбиване, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера в 17 часа в полицейския участък в село Стамболово е получен сигнал от 46-годишен мъж от село Поповец. Той съобщил, че между него и задържания е възникнал скандал прераснал в разпра, при който жалбоподателя е получил травма на носа.

При задържането на опонента му е извършен личен обиск, при който е открита станиолова сгъвка с 2 грама суха листна маса, реагираща на марихуана. Образувано е бързо производство.

2,46 грама марихуана иззеха димитровградските полицаи. Вчера те са провели специализирана полицейска операция, при която на „Панорамен път“ в Димитровград са спрели за проверка лек автомобил Фиат Пунто, шофиран от 24-годишен мъж от града.

На предната седалка на колата проверяващите са намерили полиетиленово пликче с жълто-кафяво на цвят топче с тегло 0,2 грама. В хода на разговорите с водача, същият заявил, че е закупил марихуаната от 30-годишен негов съгражданин, което е довело до проверка в дома му на булевард „Раковски“. В жилището е открит буркан с 6 топчета, обвити в готварско фолио с тегло 2,26 грама, които са иззети с протокол за доброволно предаване.

През незатворен прозорец е извършена кражба от ЕООД в Хасково. Неизвестно лице е проникнало в мострената зала на булевард „Съединение“, откъдето е открадната лабораторна машина за рязане на тютюн.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button